Mam szybkie pytanie
Czy bagażnik dachowy od disco 1 podejdzie do disco 2

Panowie potrzebuje bardzo szybkiej poprawnej odpowiedzi

Moderator: Jerry
..wlasciwie to masz racje, ale ja nie wierze...z tej strony kupowalem progi i pasowaly jak ..he,he,hesbb pisze:może to jest odpowiedzią ? :
http://www.rayo4x4.pl/sklep/?p=p_20&sNa ... zewnetrzne
a bo pan masz stary rower powyginany całyet pisze:
..wlasciwie to masz racje, ale ja nie wierze...z tej strony kupowalem progi i pasowaly jak ..he,he,he
sbb pisze:a bo pan masz stary rower powyginany całyet pisze:
..wlasciwie to masz racje, ale ja nie wierze...z tej strony kupowalem progi i pasowaly jak ..he,he,he
dla sprzedajacego nie ma .....faktzaloguj pisze:zdjęcia te same
cena ta sama
tylko opis inny
wydaje mi się ze nie ma różnicy
I kolega był relatywnie najbliższy prawdy.55555 pisze:obiło mi się o uszy że do D2 jest dłuższy
No to wiesz - wszystko jest możliwe... Rozumiem, że nie masz możliwości zarzucić i sprawdzić? Tak na chłopski rozum - z D1 na D2 powinno być OK, najwyżej będzie nieco przykrótki. No i jeszcze kwestia - prosty czy łamany? Bo jeśli łamanie dachu jest w obu modelach mocno przesunięte (10-20 cm), to przy spawanych łapach może być problem, nawet uwzględniając, że masz pewien zapas.zaloguj pisze:o nołnejma
Produkt made in garażżżż
D I, 300, 94 r., 5d:PIENIO pisze:a mi tłumaczono ze d2 jest szersze od d1 wiec niewiem czy rozstaw rynienek jest ten sam ale ja sie nie znam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość