Chciałbym Was zapytać czy może ktoś z Was wie jakie są dokładnie różnice w konstrukcji Defendera i jego poprzednika 90. ? ? Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat i zbieram informacje

Z góry dziękuje

Moderator: Jerry
A tak nieśmiało zapytam - nie lepiej byłoby napisać o czymś, na czym się znasz (chociaż troszkę)?Mienso pisze:Witam... od razu zaznaczam że jestem całkowicie zielony [...]
Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat
choć troszkę to on się zna, nie dość, że rozróżnił 90-110, od defa, to jeszcze serii, w to nie miesza... chybaDżek pisze:A tak nieśmiało zapytam - nie lepiej byłoby napisać o czymś, na czym się znasz (chociaż troszkę)?Mienso pisze:Witam... od razu zaznaczam że jestem całkowicie zielony [...]
Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat
Ja tam się nie znam ale do artykułu fajnie mieć informacje z kilku źródeł, zapytaj jeszcze u Angoli na http://forum.landrovernet.com/Mienso pisze:Witam... od razu zaznaczam że jestem całkowicie zielony i proszę o łagodne potraktowanie
Chciałbym Was zapytać czy może ktoś z Was wie jakie są dokładnie różnice w konstrukcji Defendera i jego poprzednika 90. ? ? Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat i zbieram informacje![]()
Z góry dziękuje
a to w pani domu czy w gali bedzie artykul?Mienso pisze:Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat i zbieram informacje![]()
Jeżeli naprawdę chcesz pisać o różnicach między series 90/110 a defenderem, to proszę powiedz choć do jakiego pisma , a podam ci wszystkie niuanse, łącznie z uszczupleniem liczby śrub mocujących fotele i zmianą dwóch pojedyńczych dysz sopryskiwacza w jedną podwójnaLR_Olek pisze:a to w pani domu czy w gali bedzie artykul?Mienso pisze:Przygotowuje się do napisania artykułu na ten temat i zbieram informacje![]()
Dzięki za hakPepek pisze: landów defo podobnych
Wąż pisze:widzisz Koro ja nie dostrzegam różnic typu liczba śrub mocujących fotel... nie w 20letnich samochodach
Bardzo się cieszę że poszedł w dobre ręceIgor909 pisze:Dzięki za hakPepek pisze: landów defo podobnych![]()
Zajebisty , właśnie się piaskuje
Super będzie część legendy prezentować się w SuperPatroluSuper
Fajny fajny ....Pepek pisze: Bardzo się cieszę że poszedł w dobre ręce
chcesz być na okładce ?carlos 110 pisze: proszę powiedz choć do jakiego pisma , a podam ci wszystkie niuanse,
Nie... na rozkładówceSaphira pisze:chcesz być na okładce ?carlos 110 pisze: proszę powiedz choć do jakiego pisma , a podam ci wszystkie niuanse,
carlos 110 pisze:A pan "mienso" zaczął i wymiękł...
narobił Ci tylko smakucarlos 110 pisze:A pan "mienso" zaczął i wymiękł...
kwarantannę dostał, jakaś świńska grypa czy cośLR_Olek pisze:moze nie byl w chlodni i sie skisił...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość