Moderator: Jerry
i w ten oto sposób a rynku ze świecą szuka się rokujących silnikówjpi pisze:ujowa?? - stary sprzęt naprawiany czasem przez różnych takich - rozbebeszanie kończy się zazwyczaj wyminą wszystkiego - tu coś cieknie, tam luz - itd itp - zazwyczaj taniej idzie kupić od dawcy a truchło sobie dłubać w ramach treningu
i kto to pisze? Masta of druta?Wąż pisze:misie kiedy zrozumiecie, że czasami jednak warto zainwestować?
więc tak, plotka niesie, żePIENIO pisze:koledzy to nie tak ze to kupa zlomuale autko ma nalatane ponad 300 000 km wiec niestety ma troche na karku. Skrzynia jest sprawna i poza synchronizacja biegów nie widac by był z nią jakis problem. Rozchodzi sie tylko o to czy jak zaladuje autko po uszy i zaczne brodzić nim w piachu ciagac i męczyć je to skrzynia sie rozleci, a jako ze autko ma służyc do travelingu nie miło by zbierac skrzynke 5000 km od domu. Niewiem czy to prawda ale doszły mnie słuchy ze są one awaryjne i mało wytrzymałe (fakt ze w 300 po dodaniu 100 Nm mieliło je tak słyszałem) i teraz czy lepjej ja wyremontowac i jest jakis patent na poprawienie jej wytrzymalosci czy lepjej wsadzic od 300 i tą doprowadzic do ładu.
Ogarniesz bez problemy, ja tak mam i już 40000km wszystko działa ok!PIENIO pisze:było by super mam zdiętą bude wiec było by mi łatwiej ja wyciągnac i doprowadzic do ładu. A pytanko czy skrzynia od 300 pasuje do 200 ? czy sporo zabawy ?
mam reduktor w czesciach lezacy w kartonie... chcesz?nowicjusz127 pisze:jak już rozbierzesz i polegniesz zapakuj w karton i wyslij miczasami nudze sie na przerwach to ci poskładam i odeślę
mini puzzleLR_Olek pisze:mam reduktor w czesciach lezacy w kartonie... chcesz?nowicjusz127 pisze:jak już rozbierzesz i polegniesz zapakuj w karton i wyslij miczasami nudze sie na przerwach to ci poskładam i odeślę
a Ty chcesz?jak tak to ślij waśćLR_Olek pisze:mam reduktor w czesciach lezacy w kartonie... chcesz?nowicjusz127 pisze:jak już rozbierzesz i polegniesz zapakuj w karton i wyslij miczasami nudze sie na przerwach to ci poskładam i odeślę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości