PYTANIE ODNOŚNIE RANGE ROVERA
Moderator: Jerry
PYTANIE ODNOŚNIE RANGE ROVERA
Mam takie pytanko czy klamoty od disko 300 pasują do starego Renga z 1985 ? chodzi mi o mosty silnik i skrzynke wały bym se dorobił 

LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"
LAND ROVER DISCOVERY 300 alias "ROBUR"
Re: PYTANIE ODNOŚNIE RANGE ROVERA
koledzy pomózcie sprawa pilna mam do zabrania za grosze fajną bude z ramą ale silnik złom i nie wiem jak z reszta a pod zakładem mam angielskiego disko 300
da sie z tych dwóch sklecić całość 

Ponoć że da się to wsadzić do środka. Ale ja tylko słyszałem, pojęcia nie mam jeśli przekracza wymianę oleju 

Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
no to kurde mam problem i rebus 

co się nie da , da się ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
wziołem ale parch matko czegos takiego nie widziałem ( aluminiowe blotniki zaczeły sie utleniac ) autko 1985 r
ale rama zdrowa i z tego co patrze to taka sama jak w disko
wiec wszystko bedzie pasowało. Wiec w obecnej chwili jestem szczesliwym posiadaczem 3 LR disko 200, disko 300 i RR jak tak dalej pujdzie zaloze muzeum 

się Kolega rozchorował na całegoPIENIO pisze:wziołem ale parch matko czegos takiego nie widziałem ( aluminiowe blotniki zaczeły sie utleniac ) autko 1985 rale rama zdrowa i z tego co patrze to taka sama jak w disko
wiec wszystko bedzie pasowało. Wiec w obecnej chwili jestem szczesliwym posiadaczem 3 LR disko 200, disko 300 i RR jak tak dalej pujdzie zaloze muzeum

i w totka chyba 6 pyknąłeś

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
He he he nie rozchorował sie tak jakos wyszło
jako ze postanowiłem wystartowac w rajdzie budapest bamako a i koledzy jakies dziwne zabawy w taplaniu sie w błocie powymyslali a ja jako pasażer nie lubie podróżowac trzeba było coś zbudować i tak to sie zaczeło
znalazłem u chłopa na podwórku Dyskoteke 200 która zaczela integrować sie juz z otoczeniem niedość ze zielona to i trawa do szyb porosła, rama ok silnik jak dzwon zawiecha wyrypana bo gumy poparciały a kabina o matko czegoś takiego nie widziałem mech grzyby normalnie pieczarkarnia
ale jako ze chlop chciał 5 tysków co tam przybyli łape policzyli kase i tak oto stałem sie szczesliwym posiadaczem disko 200 z 1991 r
, a potem trzeba było bude znaleść bo do tej nie było do czego blachy spawac i tak człowiek usiadł na allegro i sie trafiła od 300 z klatka bezpieczeństwa z 1998 r made in USA zero rdzy i tak poznałem pamna Alberta który okazał sie jakims specem od landków po drodze stałem sie szczesliwym posiadaczem 300 ktora miała byc dawcą do tej 200 tylko nic mi z niej nie trzeba
zawieche kupiłem z liftem poszeżyłem silnik zostaje orginalny tylko turbinka do regeneracij i takie tam. Wiec trzeba było wymyslic cos na tą 300 i tak najprawdopodobnie na rame od RR pójdzie buda silnik i mosty od 300
i bede mial autko do ciągania lawety, motorowki quada za parte groszy. A ręce do dupy nie poprzyrastały i po pracy trzeba jakoś odreagować lubie posiedziec w kanale i podłubac

czyli będzie 3 w jednym 
Gratuluję i zyczę dużego samozaparcia w składaniu

Gratuluję i zyczę dużego samozaparcia w składaniu

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
a dziekowac dziekowac przyda sie