Moderator: Jerry
listewki do disco 1 tez sa...PIENIO pisze:myslałem nad zamontowaniem takich ładnych "listewek" z diskoteki 2 tylko pytanie czy bedą pasować niby budy podobne ale? moze ktoś to przerabiał
PIENIO pisze:Przepraszam za banalne pytanie ale nigdy nie kupowałem na angielskich stronkach ? czy moge je normalnie zamówic i mi przyslą do polski ? i czy to cena za komplet na strone czy na całe autko ?
to sie nazywaja uroki taniosci, bo jak rob czy inny pacan sie pomyli,to po pierwsze primo.... placisz za zwrot i placisz za ponowna wysylke do polski i czas wydluza sie w nieskonczonoscrorvik pisze:PIENIO pisze:Przepraszam za banalne pytanie ale nigdy nie kupowałem na angielskich stronkach ? czy moge je normalnie zamówic i mi przyslą do polski ? i czy to cena za komplet na strone czy na całe autko ?
"Set of 4" - a Ty ile potrzebujesz?![]()
Zamawiasz, płacisz kartą kredytową i modlisz się żeby Rob czy inny pacan włożył do paczki to co trzeba i jeszcze zrobił to w normalnym terminie.
r
A jak czegoś nie włoży to kilka maili do Sharon, na które będzie zero odpowiedzi, później kilka monitów telefonicznych i po kilku miesiącach mamy naszą brakującą lampęrorvik pisze:PIENIO pisze:Przepraszam za banalne pytanie ale nigdy nie kupowałem na angielskich stronkach ? czy moge je normalnie zamówic i mi przyslą do polski ? i czy to cena za komplet na strone czy na całe autko ?
"Set of 4" - a Ty ile potrzebujesz?![]()
Zamawiasz, płacisz kartą kredytową i modlisz się żeby Rob czy inny pacan włożył do paczki to co trzeba i jeszcze zrobił to w normalnym terminie.
r
i to wszystko w domu w sterylnych warunkach trzymane...Czosnek niedźwiedzi pisze: Każdy świadomy user wie, że "tak naprawdę żeby być samowystarczlnym posiadaczem lr trzeba mieć pomiędzy 50 a 100 pozycji magazynowych i wartości około 5kzł"
rorvik pisze:Zaraz się zlecą partolowcy i będą drzeć łacha....
Wot to niezrozumienie angielskiego poczucia humoru
![]()
r
im stać ... na widok patrola na 35"LR_Olek pisze:bo patrolowcow nie stac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość