freelander cieknie................
Moderator: Jerry
freelander cieknie................
Witam,
Jakiś czas temu kupiłem Freelandera 2.0 td4 2004r. Wszystko było ok do czasu włączenia klimy i deszczów.
Kiedy załączyłem klime coś u pasażera pod nogami zaczęło kapać, i to mocno dośc, na następny dzień był silny deszcz i też zaczeło kampać(bez klimy). Okazało sie luźna rurka jest ale czy tam powinna sie gromadzić woda. Przypominam że jest po przekładce, dziurę na wlot powetrzaa jest wycięty pod szybą u pasażera czy to ok?? Tam jesst jakaś chłodnica w nogach u pasażera. Też dziwna sprawa że orginalny filtr kabinowy wchodzi tylko do połowy i dalej koniec jaet jakieeś zwężenie, dziwne. Co o tym sądzicie?? Z góry dzięki.pzdr.
Jakiś czas temu kupiłem Freelandera 2.0 td4 2004r. Wszystko było ok do czasu włączenia klimy i deszczów.
Kiedy załączyłem klime coś u pasażera pod nogami zaczęło kapać, i to mocno dośc, na następny dzień był silny deszcz i też zaczeło kampać(bez klimy). Okazało sie luźna rurka jest ale czy tam powinna sie gromadzić woda. Przypominam że jest po przekładce, dziurę na wlot powetrzaa jest wycięty pod szybą u pasażera czy to ok?? Tam jesst jakaś chłodnica w nogach u pasażera. Też dziwna sprawa że orginalny filtr kabinowy wchodzi tylko do połowy i dalej koniec jaet jakieeś zwężenie, dziwne. Co o tym sądzicie?? Z góry dzięki.pzdr.
żałoba po sprzedaniu trooperka;( Freelander 04' 2.0td4
Re: freelander cieknie................
Żaru pisze: Przypominam że jest po przekładce..........
To wiele tłumaczy....

Ostatnio zmieniony śr lip 08, 2009 11:02 pm przez chera, łącznie zmieniany 1 raz.
- nowicjusz127
freelanderom na przekładni opla mówimy stanowcze i zdecydowane nie!!Żaru pisze:Witam,
Przypominam że jest po przekładce
zapytaj Pana który przekładał dlaczego cieknie.on wie na 100 procent albo.....walnij se drenaż z rury setki

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
nie wiem skąd w ludziach ta wiara ze podczas przekładki przekłada się rzeczy w te miejsca w których powinny być i mocuje tak jak powinny być zamocowane prawie zawsze jest to rzeźba w g..... i nawet jeśli działa to prawdziwa zabawa zacznie się jak będzie trzeba coś naprawić
reasumując - załóż drenaż
reasumując - załóż drenaż

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
następny durszlak?
czekamy teraz na RR

czekamy teraz na RR

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- SzczesnyLR
jest taki program w tefałenie " Polak potrafi "
może kiedyś nakręcą wzorcową przekładke freelandera
może kiedyś nakręcą wzorcową przekładke freelandera

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
-
-
no to teraz to co "zaoszczędziłeś" na przekładańcu wpakuj w osuszanie i poprawianie po jakimś garażowym matole 
a naprawde to powinieneś zrobić tak jak ci napisał Nowicjusz, jedź do tego co ci auto przekładał
(tylko weź sobie dwóch DUŻYCH kolegów do tłumaczenia)

a naprawde to powinieneś zrobić tak jak ci napisał Nowicjusz, jedź do tego co ci auto przekładał

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
Taaa, to podziala na 100%piotr borowiec pisze: (tylko weź sobie dwóch DUŻYCH kolegów do tłumaczenia)

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
-
-
taka, rzec by można, rękojmia na auto 

Chamstwo należy zwalczać napalmem
Sie zgadzam z tym tlumaczeniem jak z niczym innym. Partaczom stanowcze nie ....piotr borowiec pisze:taka, rzec by można, rękojmia na auto

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
Żaru pisze:Witam,
No to ta wypowiedzia osmieszyles sie doszczetnie

korci mnie by założyć temat: seria cieknie, kapie itd... ciekawe jaki byłby odzew?
dodam,że po przekładce może być

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Wąż pisze:korci mnie by założyć temat: seria cieknie, kapie itd... ciekawe jaki byłby odzew?![]()
zaden odzew...
nie masz klimy