Moderator: Jerry
emkg pisze:kapie cóś -
albo gazetęklucz13 pisze:Podstaw wiadro
jak kapie tak że widać krople to powinno być widać ubytek płynówemkg pisze:kapie cóś - chyba nie tłuste - okolice przedniej lewej strony - może, jak chłodnica albo może klima ? lewe przednio koło jest wilgotne, na tylnym lewym też chyba ślady wilgoci - czy ktoś wie co to może być ? pojazd - Dyskoteka 2. wyciek średnio intensywny - przy powolnej jeździe widoczne na asfalcie kropelki .... czy już mam się bać![]()
nie grzeje się, wspomaganie (póki co) działa normalnie.
SzczesnyLR pisze:zamont węża i olej to
no nie bardzo - wąż zamontowany, przelew zrobiony a dziś przejechałem 5 km i wyrzuciło wodę przez przelewSzczesnyLR pisze:zamont węża i olej to
Takiego od Land Roverów dodam skromnie uzupełniając pana doktora od skierowańLR_Olek pisze:lepiej jedz do warsztatu
właśnie jadę do warsztatu - oby nie skasowali mnie za mocnotryna pisze:Takiego od Land Roverów dodam skromnie uzupełniając pana doktora od skierowańLR_Olek pisze:lepiej jedz do warsztatu
Nie koniecznie. Ten przewód zaciśnięty firmowo to lipa. Spada i ile razy byś nie założył tyle razy spadnie od normalnego ciśnienia.emkg pisze:no nie bardzo - wąż zamontowany, przelew zrobiony a dziś przejechałem 5 km i wyrzuciło wodę przez przelewSzczesnyLR pisze:zamont węża i olej toczyżby to uszczelka pod głowicą ?
Wężu - LandLovers-i - w Stolycy innego nie znalazłem - no i w td5 to przyjemność - ja mam V8Wąż pisze:który warsztat z ciekawości spytam![]()
poza tym wymiana uszczelki w td5 to nie takie hop siup
emkg pisze: właśnie jadę do warsztatu - oby nie skasowali mnie za mocno![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość