znowu EAS - czasami
Moderator: Jerry
znowu EAS - czasami
Witam Kolegów. Komunikat EAS fault pokazuje się według własnego uznania. czasem przy odpalaniu - czasem podczas jazdy bez reguł. Czasem przez 3 dni nie, potem kilka razy dziennie. Nie spada na odboje - to tzw. lekka wersja. Przy dojechaniu na komp "się akurat naprawił' i nie ma trwałych błędów. Przejrzałem trochę wiązkę i czujniki. Może słaba masa albo coś. Może ktoś z forum miał coś takiego i się podzieli. Pozdr. 

P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
Re: znowu EAS - czasami
Zawieszenie trzyma poziom? Nie masz problemów z podnoszeniem albo sam się nie opuszcza?
Tak trzyma, bo wszystko nowe. Sprawa wyjaśniona. Czujnik zawieszenia przednie prawe koło. Dziwne było tylko to, że wariował w różnym czasie - też stojąc absolutnie w bezruchu - stąd były podejrzenia przebicia. Pozdr
P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
Bawił się z tobą.
Mi czasem zapala się czasie jazdy na pomarańczowo ta kontrolka od stabilizacji przechyłów.
Też podejrzewam, że to czujnik. Jak się zgasi silnik to ponownie się nie zapala i znowu przez parę tygodni spokój.
Mi czasem zapala się czasie jazdy na pomarańczowo ta kontrolka od stabilizacji przechyłów.
Też podejrzewam, że to czujnik. Jak się zgasi silnik to ponownie się nie zapala i znowu przez parę tygodni spokój.
LR Discovery TD5 - ma już nowego właściciela 

mój rr mówi eas fault dośc sporadycznie ale zdarza mu się w sumie przebolałem ale dobrze że piszesz bo już wiem że przed wyprawą będę musial sprawdzić czujniki żeby nie okazało się że powie "dość" gdzieś gdzie nie niema zasięgu komórka a do najbliższego serwisu są lata świetlne 

RR hasiok dwatysiące, RR ropniok dziewiećsześć
- Borgir
- Lokalizacja: 49° 40' 56 '' N || 21° 45' 57 '' E || Parva Cracovia
U mnie też mryga to pomarańczowe i nie wiem co zrobić .
PoZdr.
EDIT1: błędy ort.
EDIT2: Zatankowałem i przestało mrygać
EDIT3: W Malucha zatankczyłem więc nie mryga mi nic teraz ...
EDIT4: macie Wy ludzie prze...bane Z tymi LR'ami jak nic
PoZdr.
EDIT1: błędy ort.
EDIT2: Zatankowałem i przestało mrygać

EDIT3: W Malucha zatankczyłem więc nie mryga mi nic teraz ...
EDIT4: macie Wy ludzie prze...bane Z tymi LR'ami jak nic

They call him Machete...
- Yes bro..., I mean...Padre
Coming Soon
- Yes bro..., I mean...Padre
Coming Soon