PS
jechałem disco, żeby nie było

Moderator: Jerry
Wąż pisze:macham tylko ludziom w rumplach starych, serie, 90/110, gazy, uazy, aro... zawsze odmachają, resztą pies jebał
Wąż pisze:macham tylko ludziom w rumplach starych, serie, 90/110, gazy, uazy, aro... zawsze odmachają, resztą pies jebał
Pewnie nie, bo on jest "elytom"rorvik pisze:Wąż pisze:macham tylko ludziom w rumplach starych, serie, 90/110, gazy, uazy, aro... zawsze odmachają, resztą pies jebał
Ty Wąż a classikom machasz, czy to już za nowoczesne?
chyba nie tylko tyWąż pisze:macham tylko ludziom w rumplach starych, serie, 90/110, gazy, uazy, aro... zawsze odmachają, resztą pies jebał
a ty lr-a masz przez przypadekWiechu pisze:Co Wy z tym machaniem ?![]()
Czujecie się jakoś specjalnie wyróżnieni w związku z posiadaniem LR ?
Z tego co pamiętam to grzecznie machaszWiechu pisze:Nie. Chciałem dokładnie to co mam.
Ale "machanie" nie było jednym z kryteriów wyboru.
![]()
A Ty się czujesz, że wkroczyłeś do jakiegoś elitarnego grona ?
takWiechu pisze:A Ty czujesz, że wkroczyłeś do jakiegoś elitarnego grona ?
mam to co chciałem i macham tak jak i tyrorvik pisze: Z tego co pamiętam to grzecznie machasz![]()
I światłami mrugniesz....
r
Tak, owszem. Ale tych co nie machają, nie traktuję jak buraków co to nie wiedzą co mają.rorvik pisze:
Z tego co pamiętam to grzecznie machasz![]()
To niestety mam złą wiadomość.andrew75 pisze:
tak![]()
Wiechu pisze:Tak, owszem. Ale tych co nie machają, nie traktuję jak buraków co to nie wiedzą co mają.rorvik pisze:
Z tego co pamiętam to grzecznie machasz![]()
jakieś takieś nieporozumienieśWiechu pisze: Ale tych co nie machają, nie traktuję jak buraków co to nie wiedzą co mają.
Wiechu pisze:To niestety mam złą wiadomość.
Spóźniłeś się o jakieś 15 lat z zakupem:)21
selim pisze:Mi , Rumun machnął...pewnie go nasi nauczyli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość