wywalenie ace z disco II
Moderator: Jerry
wywalenie ace z disco II
Witam... znajomy zamierza wywalić ace ze swojego disco... może ktoś wywalił ze swojego i pochwali się doświadczeniami? jakie stabilizatory... co z komputerem czujnikami itp dzięki
Żeby coś wynaleźć, wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu./
Re: wywalenie ace z disco II
kupowałem dzisiaj zgrzewkę Ace w Makro i nie było problemu z wyjęciem z samochoduvip pisze:Witam... znajomy zamierza wywalić ace ze swojego disco... może ktoś wywalił ze swojego i pochwali się doświadczeniami?

Można zrobić ... ale wywalenie powoduje potrzeb kilka ...
no i po co ...

no i po co ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
kolega ma problem... otóż jakieś dziwne dźwięki dochodzą z rozdzielacza tego z prawej strony pojazdu... buczy... jak by się te elektrozawory nie otwierały... nie wiem co to może być za przyczyna? czy zmiana srednicy przewodu na niewielkim odcinku może wpłynać na pracę rozdzielacza?
wystarczy naprawic-wymienic w/w element.vip pisze:kolega ma problem... otóż jakieś dziwne dźwięki dochodzą z rozdzielacza tego z prawej strony pojazdu... buczy... jak by się te elektrozawory nie otwierały... nie wiem co to może być za przyczyna? czy zmiana srednicy przewodu na niewielkim odcinku może wpłynać na pracę rozdzielacza?
czy jak koledzie sie popsuje silnik to tez go wywali?

ile elektrozawory mogą kosztować?
a może filtr jest brudny
w bloku zaworów jest filtr
w bloku zaworów jest filtr
Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
- SzczesnyLR
czy zmiana srednicy przewodu na niewielkim odcinku może wpłynać na pracę rozdzielacza?
aha...
zaczyna się
aha...

zaczyna się

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...