mokre nogi
Moderator: Jerry
mokre nogi
Witam w p38 mam taki problem jak jest włączona klima to leje się okrutnie woda na nogi zapewniam że nie podczas deszczu a i z pęcherzem problemów nie mam
pewnie rurka odpływowa od skraplacza spadła tylko teraz gdzie to jest zlokalizowane i jak sie do tego dobrać?? miał ktoś tak??

RR hasiok dwatysiące, RR ropniok dziewiećsześć
Re: mokre nogi
W Disco to zazwyczaj kwestia zasyfionych odwadniaczy klimy - dostęp od dołu, przetyka się jakimś drucikiem i już. Ale czy analogicznie jest u Ciebie to nie wiem.
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
pewnie tak,ale trzeba tam zagladnacDżek pisze:W Disco to zazwyczaj kwestia zasyfionych odwadniaczy klimy - dostęp od dołu, przetyka się jakimś drucikiem i już. Ale czy analogicznie jest u Ciebie to nie wiem.

Szukaj od dołu w okolicach skrzyni.

z narzędziamiN2O pisze:Szukaj od dołu w okolicach skrzyni.

zawsze możesz jeździć w kaloszach 

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..
- SzczesnyLR
trzeba się przyzwyczaic , prawdaSaphira pisze:zawsze możesz jeździć w kaloszach

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
przyzwyczaiłem sie inaczej nida rady buty zalewa wielka fala wody przy kazdym ostrzejszym skręcie i nie wiem dalej co z tym zrobicSzczesnyLR pisze:trzeba się przyzwyczaic , prawdaSaphira pisze:zawsze możesz jeździć w kaloszach
naszczescie zima idzie i klimy nie cza bedzie włączać 

jak nie jak tak...Szot_RR pisze:naszczescie zima idzie i klimy nie cza bedzie włączać
wlaczajac klime w chlodne i wilgotne dni pozbywasz sie zaparowanych szyb
Polecam jeździć cały rok na AUTO(oczywiście jeśli działa tak jak należy), efektem tego jest zdziwienie wszystkich, że RR jako jedyny samochód w okolicy nie paruje i nie zamarza w nocy.

no w sumie cenna uwagaN2O pisze:Polecam jeździć cały rok na AUTO(oczywiście jeśli działa tak jak należy), efektem tego jest zdziwienie wszystkich, że RR jako jedyny samochód w okolicy nie paruje i nie zamarza w nocy.

- SzczesnyLR
są takie rurki co nimi woda z parownika spływa
musisz poszukać
po kropli do ...
musisz poszukać

po kropli do ...
alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...