kto wie coś na ten temat?
chętnie oczywiście przeczytam kto gdzie był i czyje rybki są ładniejsze

Moderator: Jerry
dlaczego nie?Mick pisze:dlaczego miala by byc roznica w pracy silnika po przelaczeniu reduktora ?
Bardzo dobrze by się sprzedawałaMick pisze:
dlaczego miala by byc roznica w pracy silnika po przelaczeniu reduktora ?
ale.....ale Ty przecież jestes z werksztatu 4x4 Ty znasz wszystkie możliwe pytania i odpowiedziMick pisze:Nie musimy sie lubiec ,mam to serdecznie gdzies ,najprawdopodobniej nasze drogi w realu nigdy sie nie skrzyzuja .
Wydawalo mi sie ze jest to forum na ktorym mozna sie czegos dowiedziec lub zaciagnac fachowej informacji ale chyba jestem w bledzie .
Krecenie beki z niewiedzy innych nie jest w moim stylu .
Skoro tak to odebralesczesław&jarząbek pisze:foch w sześciu postach.
nowicjusz127 pisze: ale.....ale Ty przecież jestes z werksztatu 4x4 Ty znasz wszystkie możliwe pytania i odpowiedzi
..... kontrolujący dynamicznie kąt wtrysku i zmienną długość kolektora dolotowego....czesław&jarząbek pisze:zawór trójdrożny rozdzielacza
....zależny od prędkości opływu powietrza ....chera pisze:..... kontrolujący dynamicznie kąt wtrysku i zmienną długość kolektora dolotowego....czesław&jarząbek pisze:zawór trójdrożny rozdzielacza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość