Moderator: Jerry
nie spełnia wzoru.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
A jak by go zrobić na 5 osób + ładunek też nie spełni wzoru?czesław&jarząbek pisze:nie spełnia wzoru.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
nie bedzie ciężarowy.
diagności mają rację.
przestrzeń ładunkowa musi być o ileś większa od pasażerskiej...Pepek pisze:A jak by go zrobić na 5 osób + ładunek też nie spełni wzoru?czesław&jarząbek pisze:nie spełnia wzoru.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
nie bedzie ciężarowy.
diagności mają rację.
I nie da się tego jakoś obejść?czesław&jarząbek pisze:nie spełnia wzoru.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
nie bedzie ciężarowy.
diagności mają rację.
Wcale nie przereklamowane. siedzenia demontujesz i masz duzy bagaznik ale i okienka z tyluWąż pisze: swoją drogą potwierdza się przereklamowanie SW![]()
tyle tego na rynku i poco, ledwo paleta się z tyłu mieścić, a osobowe to nigdy nie będzie, bo niewygodnie z tyłu jak cholera
przerobić na pickupa z duble cabemAntek pisze:I nie da się tego jakoś obejść?czesław&jarząbek pisze:nie spełnia wzoru.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
nie bedzie ciężarowy.
diagności mają rację.
![]()
A tak na marginesie, ktoś kiedyś wpisał mu do dowodu ciężarowy
miałem podobnie Antek ze swoją 110ką, nie chcieli na przeglądzie wpisać, że ciężarowe, a miałem to w dokumentach ze-zagramanicy.Antek pisze:zwykły SW i ma wpisane w dowodzie ciężarowy
Dużo motania z zasadzeniem tej kanapy ze scorpio i czy masz zagłówki ?Gorbaczov pisze:ja mam 110 hardtopa i one wychodza jako 3 osobowkiniestety, aktualnie swojego przerobilem na uosobiona wersje, w boki wmonotowane przesuwne szyby oraz kanapa na tyl ze scorpio, zostalo jeszcze wymyslenie jak dostawac sie na kanape
Przestanie prawdopodobnie istnieć zapis umożliwiający ten myk.czesław&jarząbek pisze:to rejestuj szybko bo podsłuchałem u wiodącego dealera, że po nowym roku znowu jakaś sraka z kratkami ma być...
gdzie dorwałes skórzane recaro od skorupy???przodu sa skorzane kubelkowe fotele recaro ( ooglnie to caly zestaw przod + tyl kanapa
marmoo pisze:gdzie dorwałes skórzane recaro od skorupy???przodu sa skorzane kubelkowe fotele recaro ( ooglnie to caly zestaw przod + tyl kanapa![]()
Toż to jak yeti. od roku szukam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości