wymieniłem z układu chłodzenia juz wszystko
termostat wiskozę , pompe wody , nawet chłodnice a okazało sie ze to badziewie jest zapchane
Moderator: Jerry
sprecyzuj pod jakim zbiornikiem bo syskom gotow pomyslec ze pod zbiornikiem paliwa ...Wiechu pisze:U mnie tylko zbiornikiem płyn wywalało, jak padło to ustrojstwo. Temperaturę miałem niewzruszoną.
LR_Olek pisze:sprecyzuj pod jakim zbiornikiem bo syskom gotow pomyslec ze pod zbiornikiem paliwa ...Wiechu pisze:U mnie tylko zbiornikiem płyn wywalało, jak padło to ustrojstwo. Temperaturę miałem niewzruszoną.
tak jak jednozanczne dla niego jest pompa paliwa=pompa wtryskowa
cyseta tylko?czesław&jarząbek pisze:zawór trójdrożny popularnie zwany skurwiałym bączkiem.
nie wiadomo jak działa, ale jak się zdupi to głowica podskakuje.
w autach jezdzących daleko wymiana na nowy "difultowo"
a jak go motorniczy wajchą pogoni?sys-kom pisze:czep sie olo tramwaja ,
sys-kom pisze:czy to ma jakis numer seryjny albos cos , bo nie wim jak to sie w uk nazywa.
Mick pisze:
Three way valve
seburaj pisze:hmmm "dlaczego nikt mi nie powiedział"
chyba Cie nie lubią
Doslowne tlumaczenie "zawor trojdrozny" - THREE WAY VALVEsys-kom pisze:
no tak nie bardzo
Nie musze, pojde se na magazyn i wezme z polkisys-kom pisze: spróbuj kupić taki zawór w uk to pogadamy
Nie ma takiej opcji zeby zabraklo ,a jakby nawet to sa katalogi czesci z nr i nazwa .na wypadek jak by z katalogiem cos sie stalo to zawsze sie mozna zapytac :sys-kom pisze:gorzej jak nie bedzie , ciekawe co zamówisz
takie czarne cos z trzema czyms i z czyms w środku ,
gorzej jak w na magazynie nie bedzie sie to nazywało zawór trójdrożny tylko
inaczej![]()
![]()
Owmorde...sys-kom pisze:u mnie to było tak ze rok temu wywaliło mi głowice , bo ciagle sie przegrzewał , i troche zaniedbałem .
wymieniłem uszczelke , i ciagle sie przegrzewał , to wymieniłem wiskoze
dalej to samo
wymieniłem pompe wody ..
dalej to samo
wlałem jakies paskudztwo co miało niby wyczyścic układ
i zaczeły sie szopki , bo ciagle mi wode wywalało a temperatura była ok ,
kupiłem nowa chłodnice , dzisiaj wymieniłem . ale przy okazji sprawdziłe to i okazało sie ze zapchane
normalnie masakra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości