Przerobka Defa
Moderator: Jerry
Przerobka Defa
Mam wersje ciezarowa, ale wyszla potrzeba przewozenia wiekszej liczy osob (kwestia przerejstorwania zostawmy na kiedy indziej), czy jest mozliwosc przerobienia jednej strony, czyli wymiana tak aby byly drzwi i byl latwy dostep do kanapy z tylu, laweczki ktore najczescie sa w bagazniku odpadaa, zalezy mi na zamontowaniu porzadnej kanapy dzielone 2/3. Ktos taka przerobke robil, czy lepiej wymieniac cala kaste z para drzwi?
LR DEFENDER TD5 HT Gorbaczov
Re: Przerobka Defa
całą kastę trzeba brać, albo zamontować fotele(przodem do kierunku jazdy) składane na boki, możesz 4 takie strzelić wejście od tyłu ale spokojnie da się wejść rozłożyć fotel i zająć miejsce
a nie zapominaj w defenderze pasażerowie to towar, nie mają praw, nie należy tylko ich uszkodzić za bardzo

a nie zapominaj w defenderze pasażerowie to towar, nie mają praw, nie należy tylko ich uszkodzić za bardzo

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

Wszystko super
ale chcialem "ciut wygodniejszego" defa zrobic, mam do zamontawnia tylna kanape ze scorpio 3 w pol skorze 

to se kup disco 2 

najtańsza wersja o ile się uda
- buda ta sama
- Twoja fordowska kanapa
- i odchylane fotele od disko 3drzwi
aczkolwiek nie wiem jak z wielkością otworu drzwiowego w defie - czy da radę dupsko przepchnąć
- buda ta sama
- Twoja fordowska kanapa
aczkolwiek nie wiem jak z wielkością otworu drzwiowego w defie - czy da radę dupsko przepchnąć

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
I firaneczki do tegojpi pisze:najtańsza wersja o ile się uda
- buda ta sama
- Twoja fordowska kanapa

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
kombinowalem tak ale nadkola sa za wysoko i siedzi do goryjpi pisze:najtańsza wersja o ile się uda
- buda ta sama
- Twoja fordowska kanapa

Wywal grodz ,jedna strone auta od SW wraz z kanapa lub wogole przerob na SW i problem z czapki 

Discovery 300tdi
http://www.thesaurus.com.pl/
wlasnie chce przerobic tak ze polowke z swMick pisze:Wywal grodz ,jedna strone auta od SW wraz z kanapa lub wogole przerob na SW i problem z czapki

A do czego Ci ten spec potrzebny, toz to auto sklada sie i rozklada jak klocki lego .
Discovery 300tdi
wiem wiem wiem
mam teraz pickupa, bo poszly do lakiernia listywy stalowe oraz dach do zespawania rogu.
ale szczerze nie ma czasu na takie legobranie 

połówka jest bez sensu, zbyt wiele do przerobieniaGorbaczov pisze:wlasnie chce przerobic tak ze polowke z swMick pisze:Wywal grodz ,jedna strone auta od SW wraz z kanapa lub wogole przerob na SW i problem z czapkimusze speca znalezc co tego sie podejmie

tez racja... w sumie znalazl dawce kwestia ecie peciaWąż pisze:połówka jest bez sensu, zbyt wiele do przerobieniaGorbaczov pisze:wlasnie chce przerobic tak ze polowke z swMick pisze:Wywal grodz ,jedna strone auta od SW wraz z kanapa lub wogole przerob na SW i problem z czapkimusze speca znalezc co tego sie podejmie

z dawcą nie powinno być większych problemów, rozważ też jaki dach wsadzićpełnego hartopa czy duble caba.Gorbaczov pisze: tez racja... w sumie znalazl dawce kwestia ecie pecia

Wąż pisze:z dawcą nie powinno być większych problemów, rozważ też jaki dach wsadzićpełnego hartopa czy duble caba.Gorbaczov pisze: tez racja... w sumie znalazl dawce kwestia ecie pecia
znajomy ma sw i mowi ze najwiecej slonca wpada przez szyby w dachu i mozna oszalec, on ma unowoczesnionego defa wiec klima chlodzi

rozwiazanie przyszlo wraz z nowym defem i jego fotelami z 3 rzedu 

daj foty jak sie prezentuje
po rozwiazanie wlasnie w weekend jade do niemiec
ale jak zamontuje to przesle fotki