Autko będzie służyć mi do jazdy na codzień jak i w teren. Głównie rzecz biorąc będzie wyglądało to mniej więcej 60 % teren 40 asfalt.
Jakie macie propozycje na oponki..

Moderator: Jerry
Rafal102 pisze:Witam. Stałem się posiadaczem LR Discovery 1 i jestem bardzo niezadowolony z opon jakie są na autku. Samochód jeździł po Warszawie i nie dość, że ma letnie opony to jeszcze typowo asfaltowe..Nie dość, że nie mogę nigdzie wjechać w teren bo od razu stoi to i w taką pogodę jak mamy teraz to strach jeździć po ulicy.
Autko będzie służyć mi do jazdy na codzień jak i w teren. Głównie rzecz biorąc będzie wyglądało to mniej więcej 60 % teren 40 asfalt.
Jakie macie propozycje na oponki..dzięki bardzo za pomoc..
takLR_Olek pisze:
cos jeszcze?
taksbb pisze:takLR_Olek pisze:
cos jeszcze?
po cholere tak rozstrzeliłes odpowiedź?
w celu podniesienia napięcia ?,
Dzięki za odpowiedź. Ale powiem wam, że w sumie sami bardziej spamujecie niż to warte. Czy nie lepiej było by odpowiedzieć po prostu..LR_Olek pisze: BFG MT o rozmiarze
235/85/16
wzglednie
265/75/16
cos jeszcze?
nie...,bo by bylo nudno jak na forum opla lub jakiegos golfa.Rafal102 pisze: Czy nie lepiej było by odpowiedzieć po prostu..![]()
nie myśłimyRafal102 pisze: Bo zastanawiałem się nad kopią Simex'ów ale odradzili mi ponieważ, seryjny układ napędowy nie wytrzyma takich obciążeń. Co o tym myślicie..
To po przeczytaniu 23 stron tamtego wątku nie wiedziałeś?Rafal102 pisze:Czytałem. No ale teraz już wiem co mam brać.
Rafalestodwa:Rafal102 pisze:LR_Olek pisze: Dzięki za odpowiedź. Ale powiem wam, że w sumie sami bardziej spamujecie niż to warte. Czy nie lepiej było by odpowiedzieć po prostu..![]()
Kumpel zaliczyl kilka zim 110 military na fedimach i twierdzi ze bylo dobrze... ale on chyba ogolnie optymistyczny jestczesław&jarząbek pisze:zimówka srówka
prawdziwi macho latają cały rok na szumeksach. a szerokość poniżej 265 to pedalstwo w najczystszej postaci.
o.
ja naginam codzień na fedimach i twierdze że jest okapede pisze:Kumpel zaliczyl kilka zim 110 military na fedimach i twierdzi ze bylo dobrze... ale on chyba ogolnie optymistyczny jestczesław&jarząbek pisze:zimówka srówka
prawdziwi macho latają cały rok na szumeksach. a szerokość poniżej 265 to pedalstwo w najczystszej postaci.
o.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość