PS Ja pierdykam 100 000 postów pękło na forum LR. Czy musze to wszystko przeczytac żeby powiedzieć że wiem cokolowiek o LR

Moderator: Jerry
dziwnematex pisze:Czy wszystkie Disco mają tak krótkie siedziska foteli( ja mam skórzane z elektryką)? No kurde, nogi drętwieją, dupa boli, kręgosłup też. A te zwykłe tekstylne nie sa czasem wygodniejsze?
myslisz , że to takie łatwe z tak niewygodnego fotela ?pezet pisze:
A z tą zapalniczką - nie mogłeś wymienić bezpiecznika?
pezet pisze:Mnie sie bardzo wygodnie siedzi.
No to może masz ten tekstylny, z rączkami koło zagłówków? Nie wiem sam, jechałem na takim kilka razy i nie było problemu. Ten skórzany może jest krótszy, gorszy sam nie wiem...dziwne
fotel wygodny jak cholera
A jaki tam wielkiPIENIO pisze:hmmm moze wielki chłop z niego
Mnie dupa boli po 1000km dopier
Nie było warsztatu w okolicyLR_Olek pisze:pezet pisze:Mnie sie bardzo wygodnie siedzi.
to by bylo zbyt proste ...
z tym porównaniem to się nie popisałeś.tutejszym forumowiczom takie skojarzenia nic nie mówią więc nie oceniaj każdego swoją miarąmatex pisze:Ale dupa mnie boli jak po gejowskiej schadzce
nowicjusz127 pisze:z tym porównaniem to się nie popisałeś.tutejszym forumowiczom takie skojarzenia nic nie mówią więc nie oceniaj każdego swoją miarąmatex pisze:Ale dupa mnie boli jak po gejowskiej schadzce
A OK, sory dziewczynki, nie zajarzyłem że nie kumacie klimatunowicjusz127 pisze:z tym porównaniem to się nie popisałeś.tutejszym forumowiczom takie skojarzenia nic nie mówią więc nie oceniaj każdego swoją miarąmatex pisze:Ale dupa mnie boli jak po gejowskiej schadzce
nowicjusz127 pisze:z tym porównaniem to się nie popisałeś.tutejszym forumowiczom takie skojarzenia nic nie mówią więc nie oceniaj każdego swoją miarą
nowicjusz127 pisze:....tyle,że to Golf 3...
A w twoim nie ma rączek przy zagłówkach?matex pisze:No to może masz ten tekstylny, z rączkami koło zagłówków? Nie wiem sam, jechałem na takim kilka razy i nie było problemu. Ten skórzany może jest krótszy, gorszy sam nie wiem...dziwne
fotel wygodny jak cholera
ja nie przepadam za VW i z premedytacją i radością na ustach osobiście usunę go z tego świata jak nadejdzie jego czas.piotr borowiec pisze:przeca wiem, że normalny, czytam to forum![]()
żarcik taki a te ludowe auta nie takie złe
no, no ale ten firmowy z salonu LRWąż pisze:rowerek by ci na zdrowie wyszedł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości