bcm z innym numerem VIN
Moderator: Jerry
bcm z innym numerem VIN
witam, po raz kolejny coś nowego w sprawie. po różnych zabiegach ożywienia rendża stanęło na tym że becmka ma inny vin niż reszta. auto pali po wprowadzeniu kodu eka ale go nie pamięta na dłużej. pilot też wariuje, raz się kontrolka świeci a raz w ogóle nie okazuje znaków życia. objawy zaczęły występować po rozładowaniu się akumulatora. jakieś pomysły co zrobić do kogo się udać?
RR hasiok dwatysiące, RR ropniok dziewiećsześć
- nowicjusz127
Re: bcm z innym numerem VIN
jadąc A4 nie masz daleko..... 

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
zawsze możesz nawiedzić LS ale drogo będzie i chyba nie ma kto tam już tego robić
landwarsztat
" i tak warto żyć"
" i tak warto żyć"
dziwne bcm powinien działać pomimo innego numeru Vin 

Range Rover Classic 91' 3,9l
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
moim zdaniem trzeba uważać żeby nie pomieszać pilotów, stacyjek etc. z różnych roczników. W p38 były dwa systemy zabezpieczeń - ja mam ten starszy
. Po jednym rozkodowaniu orginałem można używać zwykłego dorobionego kluczyka.

sbielak pisze:zawsze zostają jeszcze zielonki...
Może dałbyś jakiś konkretniejszy namiar na te Zielonki?
Co tam za warsztat mają?
Czesław sugerował, ze w moim jest coś podobnie pokombinowane z innym Vin.
Tyle, ze ja otwieram tylko z kluczyka. Na pilota w ogóle nie reaguje. Na wklepywanie EKA, też. Za to akumulator mogę odpinać, kiedy i jak chcę bez wpływu na cokolwiek. Sam alarm działa. Jednak, co konkretnie jest tam pomotane, to nie wiem.
Tyle, ze ja otwieram tylko z kluczyka. Na pilota w ogóle nie reaguje. Na wklepywanie EKA, też. Za to akumulator mogę odpinać, kiedy i jak chcę bez wpływu na cokolwiek. Sam alarm działa. Jednak, co konkretnie jest tam pomotane, to nie wiem.
szczęściarz jesteś bo u mnie działa odpalanie tylko z eka kodu a to że inny VIN nie przeszkadza sam wiem. może to być wina kluczyka??
Ci na zielonkach fajne chłopaki ale z moim nie dali sobie rady. a Ty Flytier nie kombinuj lepiej jeśli Ci pali jeździ to lepsze jest wrogiem dobrego 

Nie sądzę żeby to była wina kluczyka.
Nie zamierzam z tym nic kombinować. Tak naprawdę wolę otwierać tylko z kluczyka i nie mieć tych wszystkich problemów. Bez tego RR lubi pokaprysić
.
Nie zamierzam z tym nic kombinować. Tak naprawdę wolę otwierać tylko z kluczyka i nie mieć tych wszystkich problemów. Bez tego RR lubi pokaprysić