płyny do Disco!
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
płyny do Disco!
Witam Serdecznie!
Ciąg dalszy moich prostych ale jak ze pomocnych mi pytan:)
Jezeli chodzi o wymiane wszystkich płynów w Diso z 95r. Lepiej pojechac do warsztatu i niech oni to wszysto mi zrobia,wymienia czy samemu moge wszystko wymieic( olej skrzyni automat. itd.) czy tam gdzie troche brakuje np. w zbiorniku od wspomagania moge sam dolac jakies olej niewiedzac jaki byl wczesniej. Dzieki za odpowiedzi!
Jezeli chodzi o wymiane wszystkich płynów w Diso z 95r. Lepiej pojechac do warsztatu i niech oni to wszysto mi zrobia,wymienia czy samemu moge wszystko wymieic( olej skrzyni automat. itd.) czy tam gdzie troche brakuje np. w zbiorniku od wspomagania moge sam dolac jakies olej niewiedzac jaki byl wczesniej. Dzieki za odpowiedzi!
Re: płyny do Disco!
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
TAKAdam Mikołajewski pisze: Lepiej pojechac do warsztatu i niech oni to wszysto mi zrobia

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
Adam Mikołajewski pisze:Witam Serdecznie!
tak
z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach, chociaż to drugie zawsze mnie wkur..a bo robie to w poz poziomej
, reszte pozostawiam wyspecjalizowanym jednostkom 

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
jpi pisze:z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach, chociaż to drugie zawsze mnie wkur..a bo robie to w poz poziomej, reszte pozostawiam wyspecjalizowanym jednostkom
ja tez
w serii to se wymienialem sam,ale albo mi sie do rekawa wlal olej zamiast do skrzyni...
albo na łeb chlupnelo z filtra oleju z silnika jak wymienialem wklad

nie poto sobie człek legende ofrołdu kupował żeby się jeszcze jego fizjologią zajmować, wystarczy jego ogólna kapitałochłonnośćLR_Olek pisze:jpi pisze:z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach, chociaż to drugie zawsze mnie wkur..a bo robie to w poz poziomej, reszte pozostawiam wyspecjalizowanym jednostkom
ja tez
w serii to se wymienialem sam,ale albo mi sie do rekawa wlal olej zamiast do skrzyni...
albo na łeb chlupnelo z filtra oleju z silnika jak wymienialem wklad
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- adas bombowiec
Ano, i tu i tu lejesz to samo?jpi pisze:z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach,

emulsja z mostu idzie na szybęadas bombowiec pisze:Ano, i tu i tu lejesz to samo?jpi pisze:z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach,

LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- adas bombowiec
U mnie odwrotniejpi pisze:emulsja z mostu idzie na szybęadas bombowiec pisze:Ano, i tu i tu lejesz to samo?jpi pisze:z płynów w disko to wymieniam tylko od spryskiwacza i w mostach,

NIEDżek pisze:TAKAdam Mikołajewski pisze: Lepiej pojechac do warsztatu i niech oni to wszysto mi zrobia

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Miej litość dla autasbb pisze:NIEDżek pisze:TAKAdam Mikołajewski pisze: Lepiej pojechac do warsztatu i niech oni to wszysto mi zrobia![]()

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi