Jako że jestem nowy najpierw się przedstawię: Zwą mnie Bossman i jestem z centralnej Polski(kujawsko-pomorskiego).
Jestem laikiem co do LR i chciałbym parę porad. Zakupiłem od niemca LR Disco 97r i jestem w trakcie rejestracji. Rama cała , podłoga wiadomo... do zrobienia tył. 2,5td, ręczna skrzynia, no i mój błąd poleciałem na bajery typu: klim(działa), elektr.sterow.siedzeń (działa choc nie wszystkie ustawienia), webasto(niewiem czy działa bo niema sterownika w kabinie, w komorze silnika takto wszystko podłaczone),skórzana tapicerka(która strasznie skrzypi, i podarty fotel kierowcy). Czy wszystkie LR disco mają przypadłość do niedziałających przełączników? A do tego trochę terenu i orginalne radio pogubiło połowę klawiszy(oczywiście zakodowane i niemam kodu). Auto kupiłem do jazdy na codzień z weekendowymi wypadami poza nie ale to typowo las(myślę że z czasem to lepszy teren nie extrem ale przeprawówka)Tak więc mam orginalnie przejechane 193 000km i niewiem czy wymieniac pasek i rolki od rozrządu? Płyny to napewno(napędy wszystkie działają bez zarzutu) co jeszczę mam posprawdzać? Napewno tyne amorki do wymiany bo buja. Niedziałają mi światła przeciw mgielne ale to chyba wina żarówek albo bezpieczników jeszcze nie sprawdzałem. Szukam mechanika który zają by się moją podłogą dobrze ale nie za drogo i najlepiej w regionie kujawsko - pomorskim. Za wszelkie odpowiedzi , opinie i komentarze z góry dzia.