Mam pytanku z rodzaju heretycznych

Moderator: Jerry
a chińskie mogą byćPepek pisze:Nie popieramy angielskiej produkcji
ta tylko że w defektorze td5 są dwa typy krzyżakówselim pisze:pasują od transita - U110
Wąż pisze:ta tylko że w defektorze td5 są dwa typy krzyżakówselim pisze:pasują od transita - U110
nagie fotki ... wałuWąż pisze:ciekawe niby co?
to jest bodajże najtańszy krzyżak, a są droższe, więc czy sobie tak super radzi ... to już nie wiemherflikd pisze:podobno tez bardzo dobrze sobie radza
akurat od volvo może byćselim pisze:ale, jak wolisz volvo - to pasują z volvo
no, jeśli włoży tani krzyżak i kiedyś Go LR pokonamacmal2 pisze:a jaki jest powód takiej kombinacji, się pytam się?![]()
bo jak cena krzyzakow do LR jest za wysoka....
hmmm
jak masz z przodu tej samej grubości wał co tylnyRyszard Giedrojć pisze:Do zestawu pierwszej pomocy planuję zakup krzyżaków. def td5 z 99 r.
herflikd pisze:Witam!
Mam pytanku z rodzaju heretycznychponoc do TD5 pasuja krzyzaki od volvo? podobno tez bardzo dobrze sobie radza. Co Panowie o tym sadzicie? prawda to czy nie??
selim pisze:myślę ,że chodzi o dostępność
Olek , ostatnio się merytoryczny i ugrzeczniony zrobiłeś
chory jesteś ?
piotr borowiec pisze:Chyba Olek to forum się starzeje a ty się tylko podporządkowałeś(taka wazelinka
)
a ty nie w robocie?piotr borowiec pisze:Chyba Olek to forum się starzeje a ty się tylko podporządkowałeś(taka wazelinka
)
Wszyscy tu jacyś użyteczni i pomocni tak się jakoś normalnie zrobiło, dużo się działo ostatnio i wiosna przy rym to mały pikuś.
O sorka p.Pikuś
To nie teoria, to "fuckty"LR_Olek pisze:nie osmieszaj sie ta teoria
jest tego towarzystwa trochę to obstawiąPepek pisze:Myślałem że ściągneli cię na obstawę uroczystości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość