Kto?
Moderator: Jerry
Re: Kto?
Oj, miał skuterzysta szczęście że landek nie motany. Lift plus 5mm stali i wynik byłby chyba inny...
Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
Przynajmniej reflektor byłby cały i błotnik tylko lekko porysowany.standerus pisze:.....Lift plus 5mm stali i wynik byłby chyba inny...
Cholera ten skuter to widze twarde bydle jest.
Disco 300tdi
Trochę powagi, błotnik i reflektor to kilka zyli, mielonka z człowieka... no ja bym z takim garbem przez życie iść nie chciał!marysia! pisze:Przynajmniej reflektor byłby cały i błotnik tylko lekko porysowany.standerus pisze:.....Lift plus 5mm stali i wynik byłby chyba inny...
Cholera ten skuter to widze twarde bydle jest.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Ja bym nie generalizował.anatol pisze:druga sprawa to taka że tego gówna jest wszedzie powyżej uszu , a na dodatek wydaje mi się że skuter ma zawsze pierszeństwo przynajmniej tak sie zachowują
Jeżdżę po mieście jednym i drugim i widzę to z dwóch stron.

Zdecydowana różnica jest pomiędzy tymi co mają prawo jazdy, jeździli wiele lat samochodem, a dwa kółka są receptą na korki lub miłym dodatkiem, a małolatami, którzy bez żadnego poczucia strachu, wiedzy o ruchu drogowym, ruszają na skuterach w miasto.
Szkoda bidaka

łoś też człowiek
Dużoanatol pisze:druga sprawa to taka że tego gówna jest wszedzie powyżej uszu , a na dodatek wydaje mi się że skuter ma zawsze pierszeństwo przynajmniej tak sie zachowują

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
margod pisze:Dużoanatol pisze:druga sprawa to taka że tego gówna jest wszedzie powyżej uszu , a na dodatek wydaje mi się że skuter ma zawsze pierszeństwo przynajmniej tak sie zachowująpojeździj po Włoskich miastach, szczególnie po Rzymie, tam można kurw..cy dostać od tej stonki
U nas to ich prawie nie ma.

Horror, a auta jak poobijane od tych "pyzików"

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jednoślad jest pełnoprawnym użytkownikiem drogi. motorower i rower to też jednoślad.
i korzysta na takich samych prawach i zasadach z drogi.
radzę o tym nie zapominać.
#noichuj
I niestety , nie chroni ich buda samochodu.czesław&jarząbek pisze:jednoślad jest pełnoprawnym użytkownikiem drogi. motorower i rower to też jednoślad.
‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
A przypadkiem to nie oni powinni o tym bardziej pamiętaćsla66 pisze:I niestety , nie chroni ich buda samochodu.czesław&jarząbek pisze:jednoślad jest pełnoprawnym użytkownikiem drogi. motorower i rower to też jednoślad.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
zapewniam cie kluczyś, że jak bede w breslau i sie zapomnisz to ci tak przyjebie z buta w bok i z piąchy w lusterko, że rachunek od lakiernika oprawisz sobie w ramki jako wieczne memento...klucz13 pisze:A przypadkiem to nie oni powinni o tym bardziej pamiętać![]()

#noichuj
A którym pociągiem przyjedzieszczesław&jarząbek pisze:zapewniam cie kluczyś, że jak bede w breslau i sie zapomnisz to ci tak przyjebie z buta w bok i z piąchy w lusterko, że rachunek od lakiernika oprawisz sobie w ramki jako wieczne memento...klucz13 pisze:A przypadkiem to nie oni powinni o tym bardziej pamiętać![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a następnego na moturze przygniecie przy okazjiMroczny pisze:dobrze robi kontrolny strzał w dach z piąchy gdy nerwowy kierowca dłubie w nosie.. lubią im spadać nogi ze sprzęgieł

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Eee to we wrocku nie będzieszczesław&jarząbek pisze:15.10 do jumy

Korwa, znowu sie zakrztusiłemczesław&jarząbek pisze:zapewniam cie kluczyś, że jak bede w breslau i sie zapomnisz to ci tak przyjebie z buta w bok i z piąchy w lusterko, że rachunek od lakiernika oprawisz sobie w ramki jako wieczne memento...klucz13 pisze:A przypadkiem to nie oni powinni o tym bardziej pamiętać![]()

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Niech oni pamiętają o przepisach to będzie dobrze. Jak sami nie wystawią dupy na odstrzał to będzie git.czesław&jarząbek pisze:jednoślad jest pełnoprawnym użytkownikiem drogi. motorower i rower to też jednoślad.

Dla mnie to oni mają zawsze pierwszeństwo, ale ja paranoik jestem. Wychodzę z założenia że jak on we mnie wjedzie to nie wiem czy zauważę, jak ja w niego to trudno będzie jego pozostałości zauważyć. Dysproporcja mas i rozmiarów daje im niestety zawsze zielone światło - nie chcę nawet próbować czy się uda i mnie motoryniec zauważy. Z moturami do tej pory nigdy problemów nie było, to zdecydowanie lepsi drajwerzy odemnie. W Eire poznałem człowieka który jako dziecko wpadł pod 4x4 i był wleczony dłuższy kawałek zanim facet się zorientował i zatrzymał. Ileś tam operacji i chyba naście lat później, a wejście do auta było dla niego wyzwaniem...klucz13 pisze:A przypadkiem to nie oni powinni o tym bardziej pamiętaćsla66 pisze:I niestety , nie chroni ich buda samochodu.czesław&jarząbek pisze:jednoślad jest pełnoprawnym użytkownikiem drogi. motorower i rower to też jednoślad.
radzę o tym nie zapominać.![]()
Ale ale - opatrzność czuwa, autko się zjebało, powodów do stresu mniej