kurde forum umarlo

Moderator: Jerry
aaaaaaaaaaa - nie mam tyle hajsuMick pisze:Zmien przekaldnie
najlepiej na jakąś z któregoś z amerykańskich samochodówMick pisze:Zmien przekaldnie
eee tamAntek pisze:najlepiej na jakąś z któregoś z amerykańskich samochodówMick pisze:Zmien przekaldnie
no i pojechał - krótko , zwięźle i... na tematczesław&jarząbek pisze:jus?
wszyscy zabrali głos eksperci?
przekładnie się naprawia. przy użyciu genuinowych zestawów naprawczych lub producenta przekładni. wszystko poniżej tego nadaje się psu w dupę.
naprawia się całościowo, a nie obtania jednym uszczelnieniem tam gdzie cieknie.
naprawa będzie skuteczna jeśli sektor nie jest skorodowany a ślimak nie ma odgniotów ani złuszczeń.
jesteś w LR-werowym niebieherflikd pisze:Koledzy, pojawila sie kropla plynu pod wasem - podejrzewam wyciek z przekladni.
To wole juz gotowa ,przynajmniej gwarancja jest a zestawem naprawczym mozna se w zebach podlubac, bo z regoly jak sie przekaldnie rozbierze to sie okazuje ze mozna ja na kupe zlomu odlozyc.czesław&jarząbek pisze:zadzwoń se do jakiegoś waesztatu to ci policzą...
uważaj bo ekolodzy cie nalicząFlor pisze:jesteś w LR-werowym niebieherflikd pisze:Koledzy, pojawila sie kropla plynu pod wasem - podejrzewam wyciek z przekladni.ja tam dzisiaj dolałem 2l płynu a na koniec trasy i tak już było sucho
dlatego leję ekologicznymoto pisze: uważaj bo ekolodzy cie naliczątak btw to tam chyba w cały układ wchodzi 2L
łoj tam , łoj tamczesław&jarząbek pisze:bardziej zatartej pompy już...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość