Do właściciela LR II o numerach WY9...5
Twoje dziecko znów przykleiło łatę "bydła" do kierowców LR-ów i całego środowiska 4x4.

Znów poleciały teksty "co za bydło w tych terenówkach".

Moderator: Jerry
piotr borowiec pisze:
W każdym środowisku znajdą się berety
Prosta odpowiedźpiotr borowiec pisze:Chamstwo należy zwalczać napalmem...
Jedziesz do wietnamu, kupujesz wietnamke a napalm dostajesz free - taka promocjapiotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
piotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
Adamek pisze:Jedziesz do wietnamu, kupujesz wietnamke a napalm dostajesz free - taka promocjapiotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
Nie... Nikt Ci nie kaze wietnamki dmuchac, ona sluzy do sprzatania, gotowania i przynoszenia zakupow.... Oj Damian, DamianDamian pisze:Adamek pisze:Jedziesz do wietnamu, kupujesz wietnamke a napalm dostajesz free - taka promocjapiotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
to się rzeżączka nazywa, a nie napalm
Cos by z tego tlumu pewnie wybral.Flytier pisze:Nie mówcie, tajeczki fajne są!
piotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
Olek daj mi namiar na taki sklep bo ja takowego w Polsce nie znamLR_Olek pisze:piotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
ze sklepu
piotr borowiec pisze:Olek daj mi namiar na taki sklep bo ja takowego w Polsce nie znamLR_Olek pisze:piotr borowiec pisze:W dobie kryzysu-srysu (jak mówi Cz&J), skąd napalm brać?
ze sklepuNo chyba, że w twoim, Tylko z czego ty ten napalm robisz?
W sumie jak tak bardzo potrzebujesz mogę pogadać z Kasią to Ci w warunkach laboratoryjnych wyprodukuje....piotr borowiec pisze:ale ty tu piszesz o składnikach (wiem z czego składa się napalm) a pierwszy link to tak jak by nie o to chodzi![]()
Nie kupisz Olek w RP gotowego napalmu tak jak nie kupisz bez odpowiednich kwitów prochu czarnego tzw.dymnego.
Tylko nie podawaj składników i proporcji czarnego prochu i z czego jest bo też wiem
Z tym się zgadzam i trzeba z beretami, moherem i innymi debilami co nam koło dupy robią walczyć. Nie wpuszczać i eliminować z imprez. Jak nie wjadą raz drugi na fajną imprezkę a koledzy zgnoją za bydło to może dotrze.piotr borowiec pisze:(....)
W każdym środowisku znajdą się berety
Co najmniej jak by to nasza wina byla, ten caly wietnam....Yoorek pisze:..................
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości