Moderator: Jerry
to sobie dwie szeregowo załóżcieKarson pisze:zależy do czego jest OK. do srajdów nie wydala
a który LR do srajdów wydala ?Karson pisze:zależy do czego jest OK. do srajdów nie wydala
wystarczy, że jedna cieknieWąż pisze:to sobie dwie szeregowo załóżcie
w sensie ogólnym to oba dają radęWiechu pisze:a który LR do srajdów wydala ?
poszukaj HD. do turystyki i lżejszych rajdów będzie git. ma też szybsze przełożeniaAntek pisze:Nawet jeśli kupować dedykowaną, to którego producenta w miarę solidna i bez przepłacania?
OK, tylkoKarson pisze: poszukaj HD. do turystyki i lżejszych rajdów będzie git. ma też szybsze przełożenia
i gdzie?Antek pisze:... którego producenta w miarę solidna i bez przepłacania?
Jeszcze raz dzięki Karson, wygląda (nie chwaląc dnia przed zachodem słońcaKarson pisze:poszło na pw
antek ... puść na pw co tam znaleźliście ... dzięki.Antek pisze:Jeszcze raz dzięki Karson, wygląda (nie chwaląc dnia przed zachodem słońcaKarson pisze:poszło na pw), że wreszcie to jest to
no, czyli idac tropem olka, mozesz zadzwonic i powiedziec ze chcesz taka sama jak olo dostal i czekac na przesylke....LR_Olek pisze:ja tam nie wiem...
kupowalem za 2kzl przekladnie w pewnej firmie z poznania tej o nazwie na "M" i dziala do dzis.
Zadzwonilem,powiedzialem ze chce przekladnie do mojego disco i przyslali...
ot tyle.
a jak sie nazywa ta przekladnia to nie wiem
tybero pisze:no, czyli idac tropem olka, mozesz zadzwonic i powiedziec ze chcesz taka sama jak olo dostal i czekac na przesylke....LR_Olek pisze:ja tam nie wiem...
kupowalem za 2kzl przekladnie w pewnej firmie z poznania tej o nazwie na "M" i dziala do dzis.
Zadzwonilem,powiedzialem ze chce przekladnie do mojego disco i przyslali...
ot tyle.
a jak sie nazywa ta przekladnia to nie wiem
ladnie tam.tybero pisze:a tak BTW. to jak ci sie w brennej podobalo?
szkoda ze sie nie udalo spotkac.
jak ma luz ,jak cieknie , jak jest urwanawasza14 pisze:witam. ja mam pytanko jak zdiagnozowac ewentualna awarie przekladni u nie trzepie kierownica az strach szybciej jechac wymienilem juz pol auta i nic. malo tego nikt nie potrafi postawic diagnozy
sajlentblok w panchardzie kolego se wymień tylko nie na tjuningowy z pomarańczowej gumki tylko na genuinową tuleje metalowo gumową z woreczka z zielonym jajem za cirkaabałt 40 PLNwasza14 pisze:witam. ja mam pytanko jak zdiagnozowac ewentualna awarie przekladni u nie trzepie kierownica az strach szybciej jechac wymienilem juz pol auta i nic. malo tego nikt nie potrafi postawic diagnozy
Młotkiem nap...łem na max'a i nic, ale ściągacza nie mam, chodzi Ci o taki klin jak do końcówek (tym chyba rozwalę uszczelkę), czy taki skręcany?Jefersson 00 pisze:ściągacz i młotek (młotek bez przesady)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości