Pokochałem disco a ono po poł roku zaczeło mi takie fochy stroic że ręce opadają

Moderator: Jerry
Może zmień warsztat, na taki który temat ogarnia? jest szansa ze czasem wyłapią że coś jest nie tak zanim staniesz w d... czekając na lawetęforek pisze: Pokochałem disco a ono po poł roku zaczeło mi takie fochy stroic że ręce opadają
forek pisze:pytanie kolejne się mi narodziło ponieważ już rozebierany silnik jest. czy na kole zębatym od paska rozrządu nie powinno być jakiejs blokady która zapobiagała by "spadaniu" paska??
forek pisze:Zgodnie z zaleceniami kolegów zaprowadziłem auto do ludzi cieszących się zaufaniem, auto postawili na nogi w pare godzinokazało się że ...... a w sumie to szkoda gadać bo człowiek który mi pierwszy raz rozrząd rozmieniał .... ech
forek pisze:zapłacił za części i za robocizne. cudem pasek przeskoczył o 3 ząbki i nc sie nie zesrało
![]()
a kolejne pytanie me - próbował ktoś z Was ustawić pompe zeby wzbogacić mieszanke paliwa co by auto żwawsze było![]()
-znajdź kogoś kto Ci ustawi idealnie kąt wtryskuforek pisze:zapłacił za części i za robocizne. cudem pasek przeskoczył o 3 ząbki i nc sie nie zesrało
![]()
a kolejne pytanie me - próbował ktoś z Was ustawić pompe zeby wzbogacić mieszanke paliwa co by auto żwawsze było![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości