bo mam taka wizję coby samemu wykonać
jak ktos wie, to niech pisze ładnie, po kolei co i jak

Moderator: Jerry
łeleszek torbicki pisze:bardzo skomplikowana operacja
no.zajebistysbb pisze:nie
tak sonbie pomyslałem żeby odkręcić jakąś ostatnia śrubke przy kole i otworzyć zbiorniczek az cały płyn dołem zleci
fajowy chyba pomysł tylko co dalej ?
fakt, że niedalekosbb pisze:do frącka mam blisko, to jak cos spierdziele, a jest to wielce prawdopodobne , bo w temacie naprawy samochodu niezły jebaka jestem, to się dokulam , kasujac po drodze klika plaskaczy
sbb pisze:ktos może ćwiczył wymianę płynu hamulcowego w cysecie ?
naprawdę poważniesbielak pisze:sbb pisze:ktos może ćwiczył wymianę płynu hamulcowego w cysecie ?
pytasz tak na poważnie
No.sbb pisze: Jak obleciał wszystkie 4 koła, opuścił auto i do zbiorniczka wyrównawczego dolał płynu hamulcowego do właściwego poziomu bo podczas wysysania ubyło. Koniec usługi. "
dokładnie tak.N2O pisze:Coś ci się nie pomyliło?
Najpierw odkręca odpowietrznik a potem pompuje?
przesadzaszFlytier pisze:To w P38 jest to nieco bardziej pracochłonne i trzeba mieć nieco więcej samozaparcia, a i wkurw jest większy.
O odpowietrzeniu sprzęgła nie wspomnę, madafaka![]()
!
czyli pomagier naciska pedała a ja odkręcam odpowietrznik a pomagaier nadal ciśnie pedała wielokrotnie tak ?N2O pisze:Coś ci się nie pomyliło?
Najpierw odkręca odpowietrznik a potem pompuje?
to wynika z tego wszystkiego, że to długa i upierdliwa procedura jest ?N2O pisze:Znaczy do wymiany płynu można tak zrobić, ale potem odpowietrzyć trzeba klasycznie:
Pomocnik pompuje i trzyma pedała, drze się "trzymam",
Ty odkręcasz odpowietrznik, płyn leci do butelki(obserwujesz czy lecą pęcherzyki powietrza w butelce), zakręcasz.
I dalej drzesz się "pompuj" i koło się zamyka.
I tak w kółko aż zacznie lecieć nowy płyn, jak ma być szybko to drugi pomocnik dolewa płynu.
wiem,że na poważnie.spójrz na SBB wygląda na desperata,wyszukuje w necie jakieś bzdury jeszcze się nam chłopak zabije.obiecuję,że każdy inny wątek o tematyce dość błahej osobiście będę spamował bez litościpezet pisze:Sławek - jeszcze pierwsza strona się nie skończyła, a Ty już tak na poważnie...
nowicjusz127 pisze:spójrz na SBB wygląda na desperata,wyszukuje w necie jakieś bzdury jeszcze się nam chłopak zabije.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości