Progi pod hi-lifta do Disco I
Moderator: Jerry
Progi pod hi-lifta do Disco I
Przeszukałem giełdę, allegro i całe forum ale nie znazłem osoby, która zrobiła sobie sama lub robi zarobkowo progi pod hi lifta do Disovery, produkty takiej jak scorpio raczej nie wchodzą w grę z wiadomych powodów....ze spawaniem u mnie kiepsko a i sprzętu i czasu raczej brak a powoli dojrzewam do progów no i lewara...nie znacie kogoś kto może ma do sprzedania jakieś używki albo robi sobie sam w garażu....dzięki Jaro
Re: Progi pod hi-lifta do Disco I
firma UP z łodzi ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
ale on by chciał takie za stówę paragri74 pisze:firma UP z łodzi ...

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

tak najlepiej jeszcze z montażem i dojazdem do klienta........sbb pisze:ale on by chciał takie za stówę paragri74 pisze:firma UP z łodzi ...
źle kolego szukałeśJaro. pisze:Przeszukałem [...] całe forum ale nie znazłem osoby, która zrobiła sobie sama [...]

ja sam popełniem progi stalowe - z rok temu ...

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
[/quote]
źle kolego szukałeś
: http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=19583&start=0
[/quote]
faktycznie dzięki,
trzeba się chyba uśmiechnąć do zaprzyjaźnionego blacharza, te z firmy up fajne ale za komplet zapłacić prawie 2000 pln to jak na trochę blachy, cięcia gięcia i spawania sporo jak dla mnie.....
źle kolego szukałeś

faktycznie dzięki,
trzeba się chyba uśmiechnąć do zaprzyjaźnionego blacharza, te z firmy up fajne ale za komplet zapłacić prawie 2000 pln to jak na trochę blachy, cięcia gięcia i spawania sporo jak dla mnie.....
kto szuka to zawsze coś znajdzie....za 979 PLN komplet znalazłem z firmy WT....
tak komplet sprawdziłem przezornie cena jest za komplet nie za sztukę.......zawsze połowe taniej niż scorpio....ale jeszcze poszukam.....
tak komplet sprawdziłem przezornie cena jest za komplet nie za sztukę.......zawsze połowe taniej niż scorpio....ale jeszcze poszukam.....
A widziałeś gdzieś progi sprzedawane na sztuki? 

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
no przecie pisze, ze ze scorpio mu podejda i ze szrota pewnie na sztuki sprzedaja 

no większość firm podaje cenę za sztukę:Dżek pisze:A widziałeś gdzieś progi sprzedawane na sztuki?
jak tutaj:
http://allegro.pl/item1148438894_nissan ... _road.html
w opisie aukcji jest dokładnie napisane : cena dotyczy jednej sztuki...