zderzaki MP z janowa
Moderator: Jerry
zderzaki MP z janowa
witam wiedzących
czy ktos uzywa tych zderzaków z janowa: http://allegro.pl/land-rover-discovery- ... 82471.html
cena zacheca chociazby w porownaniu do UPowskich, ale opinii za wiele nie znam. jak z twardoscia/gruboscia blachy w porownaniu do markowych i tych lokalnie markowych jak np UP.
pozdrawiam
czy ktos uzywa tych zderzaków z janowa: http://allegro.pl/land-rover-discovery- ... 82471.html
cena zacheca chociazby w porownaniu do UPowskich, ale opinii za wiele nie znam. jak z twardoscia/gruboscia blachy w porownaniu do markowych i tych lokalnie markowych jak np UP.
pozdrawiam
Pół roku w Afryce w Disko 300tdi
www.dunia.pl
www.dunia.pl
Re: zderzaki MP z janowa
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
mam, jestem zadowolony
prawie-jak-scorpion
blacha jest gruba, ale nie przesadzona (chyba 4mm), solidne wzmocnienia wewnętrzne, dobra płyta pod windę i mocowanie szekli; całość pasuje pod osłony drążków
u mnie wymaga jeszcze poprawek na śrubach, bo nie leży tak jak powinien (bok zderzaka nie jest równy z linią błotnika) - trzeba poluzować śruby, podnieść zderzak na bokach na kobyłkach i skręcić ponownie
wybrałbym też wersję bardziej wysuniętą do przodu (o 5cm)
prawie-jak-scorpion

u mnie wymaga jeszcze poprawek na śrubach, bo nie leży tak jak powinien (bok zderzaka nie jest równy z linią błotnika) - trzeba poluzować śruby, podnieść zderzak na bokach na kobyłkach i skręcić ponownie
wybrałbym też wersję bardziej wysuniętą do przodu (o 5cm)
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
badziewie to z pewnoscia nie bedzie - michal jezdzi w terenie od kilkunastu lat, wiec wie co i jak robi.
- flintstone
a jaka jest różnica w zderzaku przy automacie 

Wystarczająco stary, by się nie znać na wszystkim...
chlodnica oleju w skrzyni? gdzies tam chyba jest?flintstone pisze:a jaka jest różnica w zderzaku przy automacie
D2 TD5 Było
- flintstone
u mnie jest zamontowana wyżej niż zderzak...
Wystarczająco stary, by się nie znać na wszystkim...
ja tam sie nie znam - mam manualaflintstone pisze:u mnie jest zamontowana wyżej niż zderzak...

D2 TD5 Było