TVN Turbo dzis o 22.00.
Moderator: Jerry
TVN Turbo dzis o 22.00.
Ma byc cos o jakims awaryjnym ryndzu. Bedziem ogladac.
Kapec, disco 300TDi '97,
- SzczesnyLR
Re: TVN Turbo dzis o 22.00.
Jarek był szybszy
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... &start=150

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
było właśnie
i zgroza jak to powiedział redaktor
angole niigdy nie potrafili zrobić bezawaryjnego auta i wszystkie angole się psują bo angole są niechlujni
i tak ma być
ale tak na poważnie jak gość dał za tego RR podobno prawie 500 k zł to dziwne ze padlina mu sie tak psuje , choć nie wierzę żeby historyjka nie miała drugiego dna i ten kolo od RR niemiał w tej sprawie za uszami
i zgroza jak to powiedział redaktor
angole niigdy nie potrafili zrobić bezawaryjnego auta i wszystkie angole się psują bo angole są niechlujni
i tak ma być
ale tak na poważnie jak gość dał za tego RR podobno prawie 500 k zł to dziwne ze padlina mu sie tak psuje , choć nie wierzę żeby historyjka nie miała drugiego dna i ten kolo od RR niemiał w tej sprawie za uszami
był misiek II, long, 4M40 i niedlugo coś znowu będzie
dziennikarz motoryzacyjny radia TOK FM został samochodowym guru 

- SzczesnyLR
auto od Karlika chyba było
lata nauki i nic
ja od razu zabrał bym gwarancję na instalację elektryczną
ciekawe jak wtedy by śpiewał
lata nauki i nic

ja od razu zabrał bym gwarancję na instalację elektryczną
ciekawe jak wtedy by śpiewał

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
- Damian
-
- Kontaktowanie:
akurat Jacek Balkan wyróżnia się bardzo pozytywnie na tle rzeszy motoryzacyjnych pismaków, opierających się na materiałach marketingowych i srających po portkach, żeby nie podpaść dystrybutorom czy ogólnej mainstreamowej eko-tendencjiKarson pisze:dziennikarz motoryzacyjny radia TOK FM został samochodowym guru
na dodatek jest jednym z nas

a typowi od rendża się nie dziwię, chyba na dżihad bym poszedł jakbym miał takie jazdy w aucie za 500 tysi
JLR miał możliwość przedstawienia stanowiska - wg mnie trochę słabe było: wszystkie usterki zostały usunięte na gwarancji, a auta nie uważamy za nadmiernie awaryjne (mimo że lista miała kilkadziesiąt pozycji)
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
Znam ten temat od podszewki... Nie ma czego komentować.
Typ od RR chciał wymusić odszkodowanie za rzekomą stratę wartości auta spowodowaną naprawami gwarancyjnymi.
A sam jakoś nie wspomniał w materiale czym jest jego auto i do czego mu służyło itd.
Generalnie żenada.
A Pan Jacek Balkan.. żenada większa jako dziennikarz. I nie zmieni tego że ma kilka staruchów, że jeździ w terenie itd... .

Typ od RR chciał wymusić odszkodowanie za rzekomą stratę wartości auta spowodowaną naprawami gwarancyjnymi.
A sam jakoś nie wspomniał w materiale czym jest jego auto i do czego mu służyło itd.
Generalnie żenada.
A Pan Jacek Balkan.. żenada większa jako dziennikarz. I nie zmieni tego że ma kilka staruchów, że jeździ w terenie itd... .

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
nooo, tak z drugiej strony to rzeczywiście mnie ubawiło jak jego prawnik wydukał, że utratę wartości auta przez te usterki (usunięte przecież) wyceniają na 120 tys. zł
śmierdzi sandałem trochę
a Balkana może nie lubisz przez jakieś tam zawodowe doświadczenia - fakt, nie jest z tych usłużnych, kilku dystrybutorów się w ogóle na niego obraziło i zapowiedziało, że nigdy nie dostanie już od nich auta do testów
ja tam go cenię, dziennikarzem moto jest bardzo dobrym, jednym z lepszych w kraju - a na pewno się wyróżnia spośród całej rzeszy auto-świat-stajla

a Balkana może nie lubisz przez jakieś tam zawodowe doświadczenia - fakt, nie jest z tych usłużnych, kilku dystrybutorów się w ogóle na niego obraziło i zapowiedziało, że nigdy nie dostanie już od nich auta do testów

ja tam go cenię, dziennikarzem moto jest bardzo dobrym, jednym z lepszych w kraju - a na pewno się wyróżnia spośród całej rzeszy auto-świat-stajla
LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
Wyróżnia się. I to jedynie co można o nim powiedzieć.
Ale nie wyróżnia się wiedzą, fachowością, umiejętnością argumentacji, celnymi puentami...
Jednie słabo artykułowanym narzekaniem, czepialstwem i rozgadaniem o niczym.
Ale nie wyróżnia się wiedzą, fachowością, umiejętnością argumentacji, celnymi puentami...

- Damian
-
- Kontaktowanie:
mam inne zdanie, luzik
co ja tam się znam na mediach 

LR
LR
- wojtek_kom
-
Ja mogę powiedzieć, że się nie psuje
.
I teraz, napewno coś się zepsuje

I teraz, napewno coś się zepsuje

Nissan-y
-
-
- Kontaktowanie:
Chińska podróbka na polski rynek ClarksonaKarson pisze:dziennikarz motoryzacyjny radia TOK FM został samochodowym guru

- Jaaareeek !
-
uważam, że z "Twoich ust" nie powinny padać złośliwości względem chińskiego pochodzenia produktów,GAZFAN pisze:Chińska podróbka na polski rynek ClarksonaKarson pisze:dziennikarz motoryzacyjny radia TOK FM został samochodowym guru
czy jak to nazwałeś podróbek.

-
-
- Kontaktowanie:
Podróbka a nie oryginał dedykowany. To dwa różne produkty 

- Jaaareeek !
-
z tym nie polemizuje.GAZFAN pisze:Podróbka a nie oryginał dedykowany. To dwa różne produkty
chodzi mi o to, że użycie sformułowania "chiński" miało zabarwienie pejoratywne.

- Damian
-
- Kontaktowanie:
się myliszGAZFAN pisze:Chińska podróbka na polski rynek ClarksonaKarson pisze:dziennikarz motoryzacyjny radia TOK FM został samochodowym guru
tercet Jemielita, Prokop, Mikiciuk (choć do tego ostatniego mam duży szacunek i nie pasuje poziomem do dwóch pozostałych) to są dopiero podróby Clarksona, i to tak na siłę i nieudolnie że aż żenada
równocześnie ich operatorzy pacynkują obraz na styl topgirowski - efekt jest taki jakby porównywać kiczowate landszafty z krakowskiego rynku do rembrandta

Balkan ma swój styl, odmienny od top gear zdecydowanie
identyfikacja z korporacją przesłania Ci umysł, wyjdź do ludzi, dla zdrowotności

LR
LR
-
-
- Kontaktowanie:
Jestem wśród ludzi , jestem... 
dlatego ten jego styl jest jaki jest.. bo to podróbka a nie oryginał. styl: przypierdalaizm. Jak jakaś Sara May gwiazdka co krytyką wszystkiego chce podbić świat. Merytorycznie.. słabo. a słucham codziennie w toku, oglądam motodziennik.
A Jemielitę lubię, bo sympatyczny gość.

dlatego ten jego styl jest jaki jest.. bo to podróbka a nie oryginał. styl: przypierdalaizm. Jak jakaś Sara May gwiazdka co krytyką wszystkiego chce podbić świat. Merytorycznie.. słabo. a słucham codziennie w toku, oglądam motodziennik.

-
-
- Kontaktowanie:
Och nie śmiałbymJaaareeek ! pisze:z tym nie polemizuje.GAZFAN pisze:Podróbka a nie oryginał dedykowany. To dwa różne produkty
chodzi mi o to, że użycie sformułowania "chiński" miało zabarwienie pejoratywne.

- Damian
-
- Kontaktowanie:
ty też jesteś sympatyczny a dziennikarz z Ciebie marnyGAZFAN pisze:

LR
LR
do pojedynku
sprzedawca marzeń vs. mały pijarowiec
wrócimy po krótkiej przerwie
sprzedawca marzeń vs. mały pijarowiec
wrócimy po krótkiej przerwie

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ooo...to zupełnie tak jak tyGAZFAN pisze:Wyróżnia się. I to jedynie co można o nim powiedzieć.

#noichuj
ale o co chodzilo w tym tv,bo nie widzialem?
nuda
nic nie straciłeś 
kolo płakał, że pół rendża już mu wymienili, a mimo to co chwila coś nowego wyskakuje. ściema jak nic, przecież RR i LR się nie psujom
odnośnie p.Balkana i reszty motoryzacyjnych dziennikarzy w PL.. no karwa nic nie można napisać bo poziom jest tak żenująco słaby, że nie ma z czym tego porównać
(chodzi o tych ogólnie znanych i widocznych)

kolo płakał, że pół rendża już mu wymienili, a mimo to co chwila coś nowego wyskakuje. ściema jak nic, przecież RR i LR się nie psujom

odnośnie p.Balkana i reszty motoryzacyjnych dziennikarzy w PL.. no karwa nic nie można napisać bo poziom jest tak żenująco słaby, że nie ma z czym tego porównać