Napisz co dzisiaj padło w Twoim Disc III, D IV, RRS - koment
Moderator: Jerry
Napisz co dzisiaj padło w Twoim Disc III, D IV, RRS - koment
Proszę w tym wątku wyżywać się literacko jak ktoś ma ochotę w nawiązaniu do tego wątku:
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=80456
Tak aby tamten był suchą relacją.
Dziękuje z góry.
pozdr
Y
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=80456
Tak aby tamten był suchą relacją.
Dziękuje z góry.
pozdr
Y
Re: Napisz co dzisiaj padło w Twoim Disc III, D IV, RRS - koment
najpierw to trza miec DIII zeby cos w nim zdechnac moglo :/ powoli mi sie sni po nocach D3 ale ewentualne koszty napraw sa przerazajace i w jednym momencie sen zamienia sie w ... KOSZMAR
haha

D2 TD5 Było
Mam tak samo ...herflikd pisze:najpierw to trza miec DIII zeby cos w nim zdechnac moglo :/ powoli mi sie sni po nocach D3 ale ewentualne koszty napraw sa przerazajace i w jednym momencie sen zamienia sie w ... KOSZMARhaha

Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
to jego drugie ja?borkows pisze:Czesław Śpiewa

- HiJack
-
Troche ciezko komentowac oddzielnie ale co tam....
Mam znajomego w ktory nie zaglada tu za czesto ale lista napraw jego D3 jest conajmniej taka dluga jak Yoorka...
Jego auto jest teraz w naprawie od polowy sierpnia
(serwis LR) i po wymianie wszystkiego co wskazywaly bledy ciagle stoi....
Mimo tego ze moje auto zachowuje sie poprawnie musze przyznac ze co najbardziej mnie przeraza to bezradnosc serwisu w takich sytuacjach. Wydaje sie ze bezgraniczna wiara w liste bledow ktora zwalnia z myslenia jakie moga byc ich zrodla niestety jest norma w serwisach LR. Rozwoj techniki serwisowania i diagnostyki nie nadaza tu za rozwojem elektroniki auta.
Po gwarancji koszt naprawy gdzie wymienia sie wszystko z listy pozdespolow ktore maja wplyw na odczytane bledy moze byc bliska wartosci auta.....
Tu w UK jest wiele niezaleznych serwisow LR ktore powoli zaczynaja gromadzic sprzet i doswiadczenie w temacie D3 pozwalajace na pewne oszczednosci co do kosztow. W Polsce jest ich pewnie niewiele i fabryczny serwis LR moze byc jedynym wyborem.
To tyle na temat serwisu LR...
Od 2006 roku obserwuje forum disco3.co.uk - jak znajde chwile skrobne co sie dzieje z autami znajomych z ktorymi jezdzimy "w teren"
Mam znajomego w ktory nie zaglada tu za czesto ale lista napraw jego D3 jest conajmniej taka dluga jak Yoorka...
Jego auto jest teraz w naprawie od polowy sierpnia

Mimo tego ze moje auto zachowuje sie poprawnie musze przyznac ze co najbardziej mnie przeraza to bezradnosc serwisu w takich sytuacjach. Wydaje sie ze bezgraniczna wiara w liste bledow ktora zwalnia z myslenia jakie moga byc ich zrodla niestety jest norma w serwisach LR. Rozwoj techniki serwisowania i diagnostyki nie nadaza tu za rozwojem elektroniki auta.
Po gwarancji koszt naprawy gdzie wymienia sie wszystko z listy pozdespolow ktore maja wplyw na odczytane bledy moze byc bliska wartosci auta.....
Tu w UK jest wiele niezaleznych serwisow LR ktore powoli zaczynaja gromadzic sprzet i doswiadczenie w temacie D3 pozwalajace na pewne oszczednosci co do kosztow. W Polsce jest ich pewnie niewiele i fabryczny serwis LR moze byc jedynym wyborem.
To tyle na temat serwisu LR...
Od 2006 roku obserwuje forum disco3.co.uk - jak znajde chwile skrobne co sie dzieje z autami znajomych z ktorymi jezdzimy "w teren"

Ostatnio zmieniony sob lis 06, 2010 11:50 pm przez HiJack, łącznie zmieniany 1 raz.
D3 
One wife, livid

One wife, livid
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
trochę?HiJack pisze:Troche ciezko komentowac oddzielnie ale co tam....
to jakiś pomysł z dupy jest zupełnie.
z jakiegoś forum mniejszości seksualnych to jest zaczerpnięte czy z innej róży różańcowej?

#noichuj
Rzeczywiście pomysł okazał się do dupy.
Czy z kółka różańcowego z mniejszości seksualnych pewnie sam najlepiej potrafisz ocenić
powodzenia.
pozdrY
Czy z kółka różańcowego z mniejszości seksualnych pewnie sam najlepiej potrafisz ocenić

powodzenia.
pozdrY
Sądzę, że powinien byc jeden wątek i tyle.
Jeżeli chcesz, to przenoś babole do pierwszego postu w wątku glównym i tyle.
Jeżeli chcesz, to przenoś babole do pierwszego postu w wątku glównym i tyle.
SALLAAA
No tak właśnie zacząłem robić.dzięki
pozdr
Y
pozdr
Y