co to jest wg Was ???
Moderator: Jerry
co to jest wg Was ???
D2 TD5 Było
Re: co to jest wg Was ???
to jest zdjecie w formacie jpg'' 

I mieszanka wody i oliwy... ładnie zlasowana zresztą... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
no slicznieLR_Olek pisze:to jest zdjecie w formacie jpg''

D2 TD5 Było
herflikd pisze:no slicznieLR_Olek pisze:to jest zdjecie w formacie jpg''a co jest na zdjeciu drogi Olku
![]()
element ukladu napedowego pojazdu mechanicznego
herflikd pisze:co moglo byc przyczyna tego syfu1000 km po wymianie oleju
??
domieszka cieczy innej niz w/w olej we wnetrzu w/w elementu ukladu napedowego znajdujacego sie w pojezdzie mechanicznym
herflikd pisze:np. wody jak wspomniano powyzej??
tak, w rzeczy samej ...

woda jest elementarnym przykładem cieczy
a w jaki sposob taka woda sie mogla tam dostac. auto brodzilo (miedzy wymiana oleju a otwarciem elementu ukladu napedowego pojazdu mechanicznego) 2 razy.
D2 TD5 Było
herflikd pisze:a w jaki sposob taka woda sie mogla tam dostac. auto brodzilo (miedzy wymiana oleju a otwarciem elementu ukladu napedowego pojazdu mechanicznego) 2 razy.
albowiem mogla na ten przyklad dostac sie tam poprzez nieszczelny simmering/uszczelniacz lub odpowietrznik lub co jest mniej prawdopodobne na skutek kondensacji pary wodnej zawartej w atmosferze panujacej wewnatrz w/w elementu ukladu napedowego pojazdu mechanicznego zwanego potocznie samochodem
czy takie zaglucenie samo w sobie jest niebezpieczne dla omawianego elementu omawianego pojazdu zwanego potocznie i jakze nieslusznie SAMOchodem
D2 TD5 Było
herflikd pisze:czy takie zaglucenie samo w sobie jest niebezpieczne dla omawianego elementu omawianego pojazdu zwanego potocznie i jakze nieslusznie SAMOchodem
a co na ten przyklad spowodowalo rozewarcie w/w elementu ukladu napedowego,bo jak domniemuje bynajmniej nie byla to chec analizy lepkosciowej oleju w niej zawartego?
ale po co bylo otwwierac te element?herflikd pisze:ja pitolepo 1000 km
?
LR_Olek pisze:ale po co bylo otwwierac te element?herflikd pisze:ja pitolepo 1000 km
?
a tak kłerwa dla jaj, jak byłeś mały to nie sprawdzałeś co jest w środku

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
sbielak pisze:LR_Olek pisze:ale po co bylo otwwierac te element?herflikd pisze:ja pitolepo 1000 km
?
a tak kłerwa dla jaj, jak byłeś mały to nie sprawdzałeś co jest w środku
sprawdzałem.... w książce

Uuu.... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Wielki pisze:Kolego sympatycznyherflikd pisze:http://a.yfrog.com/img585/4521/dsc02249v.jpgciekawość strasznie Ciebie zżera piszesz do mnie PW na Landklinice jak tam autko. Wydawało mi się, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i po kupieniu LR nasze drogi się rozejdą - oczywiście można czuć sentyment i pytać się o samopoczucie byłej zabawki. Jednak trochę przesadziłeś ...
1. Bez zgody mojej zgody jak również osoby wykonującej naprawę LR wklejasz na innym forum zdjęcia nie należące do Ciebie.
2. Jak się tak troszczysz o byłego LR trzeba było o niego dbać i wyłożyć trochę kasy na jego remont - a nie zastanawiać się nad DIII. Bo nie będzie Ciebie stać na jego utrzymanie ...
3. Twierdziłeś, że tylko przekładnia jest walnięta ... A tu bryndza wyszło szydło z worka ...
4. Oczekuję przeprosin dla człowieka, który doprowadził LR do stanu używalności ...
Edit: 14.48
Odnośnie pkt 4 chodzi o Mechanika, który doprowadzał LR do stanu używalności i jest na forum obecny ciałem i duchem
ale w czym masz problem że tak spytam, skoro już wywlokłeś temat publicznie?

że sprzedający się pyta o samochód po sprzedaży a nie "jak dorośli ludzie po sprzedaży ich drogi się rozchodzą?"

non comprendre, amigo

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Damian
-
- Kontaktowanie:
nadal nie rozumiem
trochę jak Masajowie, którym kiedyś nie wolno było robić zdjęć, bo im się kradnie duszę
teraz się wycwanili i biorą po piątaku od foty

nie rozumiem, ale niech tak zostanie

trochę jak Masajowie, którym kiedyś nie wolno było robić zdjęć, bo im się kradnie duszę
teraz się wycwanili i biorą po piątaku od foty

nie rozumiem, ale niech tak zostanie

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR

przecież na fotce był mechanizm, a nie auto z numerami rej.
nie napisał czyje to auto, więc w czym problem? o prawa autorskie do zdjęcia? na wystawę miało iść?
ludzie nie mają większych problemów

LR Rendzi stajla 

Wielki pisze:Kolego sympatycznyherflikd pisze:http://a.yfrog.com/img585/4521/dsc02249v.jpgciekawość strasznie Ciebie zżera piszesz do mnie PW na Landklinice jak tam autko. Wydawało mi się, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i po kupieniu LR nasze drogi się rozejdą - oczywiście można czuć sentyment i pytać się o samopoczucie byłej zabawki. Jednak trochę przesadziłeś ...
1. Bez zgody mojej zgody jak również osoby wykonującej naprawę LR wklejasz na innym forum zdjęcia nie należące do Ciebie.
2. Jak się tak troszczysz o byłego LR trzeba było o niego dbać i wyłożyć trochę kasy na jego remont - a nie zastanawiać się nad DIII. Bo nie będzie Ciebie stać na jego utrzymanie ...
3. Twierdziłeś, że tylko przekładnia jest walnięta ... A tu bryndza wyszło szydło z worka ...
4. Oczekuję przeprosin dla człowieka, który doprowadził LR do stanu używalności ...
Edit: 14.48
Odnośnie pkt 4 chodzi o Mechanika, który doprowadzał LR do stanu używalności i jest na forum obecny ciałem i duchem
zasady kultury mowia,ze jak sie gdzies przychodzi to sie najpierw dzen dobry mowi...
no

heh niezłe
z reguły to działa w drugą stronę
ale do rzeczy zdjęcia nie pozwalają zidentyfikować samochodu ani obecnego właściciela (do teraz oczywiście)
a człowiek pyta się uprzejmie czy klyjen zadowolony więc chyba wszystko ok
no chyba że sprawa ma 2 dno
z reguły to działa w drugą stronę

ale do rzeczy zdjęcia nie pozwalają zidentyfikować samochodu ani obecnego właściciela (do teraz oczywiście)
a człowiek pyta się uprzejmie czy klyjen zadowolony więc chyba wszystko ok
no chyba że sprawa ma 2 dno

Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie