musze zmienic samochód

prosze o pomoc
Moderator: Jerry
Raczej jak w E39. Tak, pompa wtryskowa. Przy kupnie trzeba zwrócić na nią uwagę, by potem się nie wkurwiać.Balugass pisze:jest taki sam jak w bmw(e34)?? na pompie wtryskowej?? a RR ma centralny mechanizm różnicowy?? w porównaniu z patrolem ceny to kosmos czy podobnie??
a wez Ty sie wylogujzaloguj pisze:ee co to jest maped
zaloguj pisze:masz nowa ksywke Maped
lepiej bedzie pasowac Maped Szałbredfan pisze:zaloguj pisze:masz nowa ksywke Maped
Maped Szoł
Balugass pisze:...... bo jak okaże sie ze jest taki do bani to bede land cruislera szukac:(
bredfan pisze:zaloguj pisze:masz nowa ksywke Maped
Maped Szoł
wymienie w punktach i mam nadzieje ze rozjaśni mi to sprawe:)zaloguj pisze:a co chcesz wiedziec
czemu?? gdybym nie musiał to bym nie zmieniał mojego patrola ale był kradziony i trzeba oddac poprzedniemu włascicielowiTRAWOLT pisze:nie godzi się zmieniać partola na LR, toż to profanacja![]()
Żeby tylko LR też się kradzionym nie okazałBalugass pisze:czemu?? gdybym nie musiał to bym nie zmieniał mojego patrola ale był kradziony i trzeba oddac poprzedniemu włascicielowiTRAWOLT pisze:nie godzi się zmieniać partola na LR, toż to profanacja![]()
Jakie e39Flytier pisze:Raczej jak w E39. Tak, pompa wtryskowa. Przy kupnie trzeba zwrócić na nią uwagę, by potem się nie wkurwiać.Balugass pisze:jest taki sam jak w bmw(e34)?? na pompie wtryskowej?? a RR ma centralny mechanizm różnicowy?? w porównaniu z patrolem ceny to kosmos czy podobnie??
Mój ma 210 tysi na liczniku, a pewnie 350 realnie, a jakos nie zdarzyło mu się wybuchnąć.
Podobno do lawety, to nie bardzo.
Ceny przyzwoite są.
Ano na przykład takie E39: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=05gri74 pisze:Jakie e39Flytier pisze:Raczej jak w E39. Tak, pompa wtryskowa. Przy kupnie trzeba zwrócić na nią uwagę, by potem się nie wkurwiać.Balugass pisze:jest taki sam jak w bmw(e34)?? na pompie wtryskowej?? a RR ma centralny mechanizm różnicowy?? w porównaniu z patrolem ceny to kosmos czy podobnie??
Mój ma 210 tysi na liczniku, a pewnie 350 realnie, a jakos nie zdarzyło mu się wybuchnąć.
Podobno do lawety, to nie bardzo.
Ceny przyzwoite są.
e 34 , omega i inne paździerze tamtych lat
ceny dużo wyższe niż nissan, nie mówiąc o kłopotach z easi kosztami dodatkowymi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość