musza byc gdzies do kupienia

Moderator: Jerry
Pani w miesnym powiedzial ze zobaczy czy nie ma na zapleczugruszkin pisze:w sklepach branzowych
a gdzie kupowales?m_waku pisze:Towar, nietypowy, bywa rzadko, ale bywa.
Ebay w UK polecam, czasem nawet na Allegro sie trafiaja.
Jak bedziesz juz montowal a zabraknie Ci plasticzkowych oslonek daj znac.
Jak kupowalem kanape (drugi rzad siedzen) to pomylkowo dorzucil mi sprzedawca plasticzki z trzeciego rzedu.
http://www.carshowp.com/2011-startech-l ... eats-view/ - wersja tuningowanagruszkin pisze:a to przeciez limited edyszyn wlasnie widzialem w gazetce branzowej
zapytaj czesia, kiedyś mu zawadzały.Gorbaczov pisze:Nie wiecie drodzy koledzy i kolezanki czy mozna gdzies dostac albo ktos ma do opchniecia 3 rzad foteli (2 szt) ale z nowego modelu defka
musza byc gdzies do kupienia
Wiem kto ma drugie rzędy, nówki sztuki MY08. Czyli te najnowszeGorbaczov pisze: a gdzie kupowales?
Koledzy z Katowic podpowiedzieli ciekawa opcje, po co z defa jak mozna z disco 2 wziasc 3 rzad, jest ladtwiejszy montaz niz nowego defaGAZFAN pisze:Wiem kto ma drugie rzędy, nówki sztuki MY08. Czyli te najnowszeGorbaczov pisze: a gdzie kupowales?
Pewnie z 10 kompletów.
tell me why??GAZFAN pisze:Jest to opcja.. choć lekko kundlowata
To chodzi Ci o 3rząd czy 2rząd?Gorbaczov pisze:Dobra kto disco 2 z 7 siedzeniami i jest z wwy? albo bliskich okolic?
GAZFAN pisze:Def z kanapą tył z disco... niby gatunek ten sam ale już rodowodu nie dostanie.
3 rzad, bo tam sa fotele do kierunku jazdy a w I byly naprzeciw siebie i to byly wersje dla tesciowejGAZFAN pisze:To chodzi Ci o 3rząd czy 2rząd?Gorbaczov pisze:Dobra kto disco 2 z 7 siedzeniami i jest z wwy? albo bliskich okolic?
podjedz, popatrzysz sobieGorbaczov pisze:3 rzad, bo tam sa fotele do kierunku jazdy a w I byly naprzeciw siebie i to byly wersje dla tesciowejGAZFAN pisze:To chodzi Ci o 3rząd czy 2rząd?Gorbaczov pisze:Dobra kto disco 2 z 7 siedzeniami i jest z wwy? albo bliskich okolic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości