Może "ktoś" robi fajne i tanie customy? Np. z zabudową aluminiową zbiornika spryskiwacza i symetryczną stroną lewą???

Moderator: Jerry
Jeszcze nie ... ale z czasem???Karson pisze:@MUrsus.. zbroisz się na gruboWybierasz się na rajd/wyprawę?
jak bardzo chcesz to ja mogę cię odstrzelićKarson pisze:daj znać jak będziesz gotowy
a u mnie chodząKarson pisze:wiertłem do zębów?u mnie bażanty po podwórku nie chodzą, więc takie znajomości mogą się przydać
bażantyKarson pisze:mój leży przed kominkiem
Czasami też nad kominkiem wieszająKarson pisze:mój leży przed kominkiem
czym tego kota tak utuczyłeś, że bażanty łapie?Flor pisze:a u mnie chodząKarson pisze:wiertłem do zębów?u mnie bażanty po podwórku nie chodzą, więc takie znajomości mogą się przydać
i kot je przynosi do domu
wyjada psu karmę albo sama sobie coś łapieczesław&jarząbek pisze: czym tego kota tak utuczyłeś, że bażanty łapie?
skręcane też dają radęgri74 pisze:kup sobie z monolitu, nie skręcaną , a zbiorniczek przenieś pod maskę
Gdzie kupić śruby z szeklami do zamocowania w otworach zderzaka z wątku ( post 1 - zdjęcie ).Damian pisze: .....
zresztą do wyciągania to i tak się używa szekli w zderzaku, któren to rzeczony autor wątku zanabyć zamiaruje
.....
www.google.plMUrsus pisze:Gdzie kupić śruby z szeklami do zamocowania w otworach zderzaka z wątku ( post 1 - zdjęcie ).Damian pisze: .....
zresztą do wyciągania to i tak się używa szekli w zderzaku, któren to rzeczony autor wątku zanabyć zamiaruje
.....
To znam ...gruszkin pisze:http://www.google.plMUrsus pisze:Gdzie kupić śruby z szeklami do zamocowania w otworach zderzaka z wątku ( post 1 - zdjęcie ).Damian pisze: .....
.....
Zderzak już mam, a szekle niegruszkin pisze:jak kupujesz zderzak to dorzuc odrazu szekle i uchwyt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości