czy ktoś wie o tym coś...? ?
Moderator: Jerry
czy ktoś wie o tym coś...? ?
Przymierzam się do zakupu tego żelastwa i mam kueszczyn czy ktoś zna lub coś wie na temat solidności tych?:
http://moto.allegro.pl/bagaznik-dachowy ... 38927.html
http://moto.allegro.pl/bagaznik-dachowy ... 38927.html
Re: czy ktoś wie o tym coś...? ?
mam lepszy 

A mozesz rozwinac mysl ? 

Ja pierdziu, już hu...owszych zdjęć nie mógł zapodać.
Jakaś samoróbka, ale i tak trza zobaczyć na żywo, bo nic nie widać.
Jakaś samoróbka, ale i tak trza zobaczyć na żywo, bo nic nie widać.
Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
widziałem na żywo...
spawacz mógłby się bardziej przyłożyć do jakości i wykonania estetycznego spawów
ogólnie ujdzie
spawacz mógłby się bardziej przyłożyć do jakości i wykonania estetycznego spawów
ogólnie ujdzie
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
- jestem tu nowy...
widziałem na żywo, na pierwszy żut oka nawet ok ale jak popatrzysz to uchwyty od razu do przerobienia i nie wiem czy poprawili wysokość ich pierwsze wyroby wisiały na tylnym szyberdachu i wszystkie łapy uchwytów były na różnych wysokościach !
Ogólnie odradzam, chyba że masz czas i sprzęt żeby sobie go przerobić potem wypiaskować i raz jeszcze sypnąć proszkiem !
Ogólnie odradzam, chyba że masz czas i sprzęt żeby sobie go przerobić potem wypiaskować i raz jeszcze sypnąć proszkiem !
wszystkie łapy uchwytów były na różnych wysokościach !
Nie wiem jak w innych disco ale w mojej rynna nie jest idealnie prosta,a o tylnym szyberdachu coś mi gostek wspominał,że może stelaża dotykać czyli może nie poprawili :/
Nie wiem jak w innych disco ale w mojej rynna nie jest idealnie prosta,a o tylnym szyberdachu coś mi gostek wspominał,że może stelaża dotykać czyli może nie poprawili :/