Powitanie
Moderator: Jerry
Powitanie
Witam,
na samym forum nie jestem już taki nowy, ale w tym gronie tak, więc pokornie proszę o przyjęcie do grona. Wcześniej byłem użytkownikiem Miśka 2,8 TD, ale potrzebna była kasa na rozwój rodziny (zwiększenie metrażu i syn I i syn II) więc Misiek odjechał gdzieś na wschodnie regiony z nowym właścicielem. Ale ciągnie wilka do lasu, więc właśnie to stałem się posiadaczem Dyskoteki II, TD5, świeżo przytarganej z Rzeszy. Frycowe zapłacone, pakiet wejściowy jeszcze nie. Dlaczego Disco? Bo tak. Bo mi się najbardziej podoba i zawsze chciałęm takie mieć. Więc motanie czas rozpocząć.
Jak coś to rezyduję w W-wie na Wawrze, ale również Gdańsk -> Banino i okolice nie są mi obce.
PS. Ale mgła za oknem nie widze mojego Disco.
na samym forum nie jestem już taki nowy, ale w tym gronie tak, więc pokornie proszę o przyjęcie do grona. Wcześniej byłem użytkownikiem Miśka 2,8 TD, ale potrzebna była kasa na rozwój rodziny (zwiększenie metrażu i syn I i syn II) więc Misiek odjechał gdzieś na wschodnie regiony z nowym właścicielem. Ale ciągnie wilka do lasu, więc właśnie to stałem się posiadaczem Dyskoteki II, TD5, świeżo przytarganej z Rzeszy. Frycowe zapłacone, pakiet wejściowy jeszcze nie. Dlaczego Disco? Bo tak. Bo mi się najbardziej podoba i zawsze chciałęm takie mieć. Więc motanie czas rozpocząć.
Jak coś to rezyduję w W-wie na Wawrze, ale również Gdańsk -> Banino i okolice nie są mi obce.
PS. Ale mgła za oknem nie widze mojego Disco.
Whiskydog
LC100,
LC100,
Re: Powitanie
Sądząc po odzewie, to i na forum frycowe musisz zapłacić
.

8 postow...whiskydog pisze:Witam,
na samym forum nie jestem już taki nowy,.
2 lata...
emeryt pelna geba

Olo, no wiesz.... Nie każdy używa ten licznik z reklamy dezodorantu
.

2 lata i nie wie ze witamy sie w innym watku?
Misiek się nie psuł, to nie zaglądał i trenda nie zna
.

to fakt małomówny jestem, 8 postów- nie wiele. Bo i ze mnie żadna starszyzna i guru w temacie. Starszych a przynajmniej bogadszych w doświadczeniach chętnie słucham. A ponieważ mam już dwóch synów na dwa podeścia to i w tym temacie przynajmniej mogę niektórym pomóc.
Whiskydog
LC100,
LC100,
- HUSKYTEAM
- Kontaktowanie:
Ciekawe ile czasu albo ile wtop zajmie Ci dojście do wniosku, że Misiek to jest to, co chcesz mieć. Jednak.Dlaczego Disco? Bo tak. Bo mi się najbardziej podoba i zawsze chciałęm takie mieć.

- Damian
-
- Kontaktowanie:
w sensie że skuteczność 100% - dwa razy próbowałeś i dwa razy się udało?whiskydog pisze:mam już dwóch synów na dwa podeścia

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
No dobra - zawsze tak chciałem: KUP SE DISCO!
....nietrafnie?... a nabiję posta

....nietrafnie?... a nabiję posta

P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
ale przecież ma disco 

Toż napisałem, że nietrafne!
A to już następny pościk!

A to już następny pościk!

P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
-
- jestem tu nowy...
Witam Was, mam na imię Michał, zamieszkuję w Warszawie,jestem nowym użytkownikiem forum i posiadaczem Renga P38 ,2000r 4,6 (160 kw) benz + gaz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

HUSKYTEAM pisze:Ciekawe ile czasu albo ile wtop zajmie Ci dojście do wniosku, że Misiek to jest to, co chcesz mieć. Jednak.Dlaczego Disco? Bo tak. Bo mi się najbardziej podoba i zawsze chciałęm takie mieć.
Dobre pytanie, a ile powinno? Bo pierwsza wtopa to plama pod nim.
Whiskydog
LC100,
LC100,
jedna, przewód od ACE postanowił odeść do krainy szczęśliwych przewodów i dał się zjeść rudej.
Whiskydog
LC100,
LC100,