Witam jestem nowy.
Moderator: Jerry
Witam jestem nowy.
Witam wszystkich! Mam 12 lat i bardzo lubię off road i rajdy 4x4. Chciałem się przywitać. Osobiście jak dorosnę chcę kupić Land Rovera defendera z 2007r. Proszę, powiedzcie mi kilka słów o nim 

Re: Witam jestem nowy.
jak będziesz jarał jointy to nie dorośniesz tylko wykitujesz - to primojoint077 pisze:Witam wszystkich! Mam 12 lat i bardzo lubię off road i rajdy 4x4. Chciałem się przywitać. Osobiście jak dorosnę chcę kupić Land Rovera defendera z 2007r. Proszę, powiedzcie mi kilka słów o nim
secundo - chciałeś się przywitać, a nie zrobiłeś tego
a 12 lat... no cóż tu znowu wracamy do jointów... nie pal tyle bo zaraz napiszesz że masz na imię Jezus

racja racja
witam wszystkich implikuje witam siebie
no tak...

witam wszystkich implikuje witam siebie
no tak...

no a co mial napisac
'Witam Ciebie, Dorgi Mikado i pozostalych' pewnie byloby dobrze hihih 

D2 TD5 Było
Spoko, nie pale tylko nick taki bo soboty słucham xDMikado pisze:jak będziesz jarał jointy to nie dorośniesz tylko wykitujesz - to primojoint077 pisze:Witam wszystkich! Mam 12 lat i bardzo lubię off road i rajdy 4x4. Chciałem się przywitać. Osobiście jak dorosnę chcę kupić Land Rovera defendera z 2007r. Proszę, powiedzcie mi kilka słów o nim
secundo - chciałeś się przywitać, a nie zrobiłeś tego
a 12 lat... no cóż tu znowu wracamy do jointów... nie pal tyle bo zaraz napiszesz że masz na imię Jezus
siemano! ziom!joint077 pisze:Witam wszystkich! Mam 12 lat i bardzo lubię off road i rajdy 4x4. Chciałem się przywitać. Osobiście jak dorosnę chcę kupić Land Rovera defendera z 2007r. Proszę, powiedzcie mi kilka słów o nim

tutaj jest na forum twoj rownolatek, nieslubne dziecko neostrady i routera, uwielbial defy z 2007

zwa go czesio

ja pie.rdo.le
tak przy ludziach?gruszkin pisze:ja pie.rdo.le

ja się nie mam czego wstydzicLR_Olek pisze:tak przy ludziach?gruszkin pisze:ja pie.rdo.le

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
gruszkin pisze:ja pie.rdo.le
ty a co ty się wyrażasz jak mientka faja jesteś i się LR-a pozbywasz

Czwarte serce 

to weź mnie dofinansuj. ceny skoczyły to bogoc jesteśgebels pisze:gruszkin pisze:ja pie.rdo.le

jak togebels pisze:gruszkin pisze:ja pie.rdo.le

adhd.. LR.. teraz 110 300Tdi
..trucizna moja i wiara..
..trucizna moja i wiara..