LR Freelander opinie użytkowników.
Moderator: Jerry
LR Freelander opinie użytkowników.
Witam,zamierzam kupić LR Freelandera rocznik 1999/2000 Mam prozbę do użytkowników tej marki i tego modelu,chciał bym dowiedzięć się czegoś więcej co do tego samochodu.Auto ma mi służyć do dojazdu do pracy i w lekki teren na ryby i do lasu.Z góry dziękuje za odpowiedz,
Ostatnio zmieniony ndz mar 04, 2012 8:03 pm przez lukaszb8, łącznie zmieniany 1 raz.
- apede
-
- Kontaktowanie:
Re: LR Freelander opinie urzytkowników.

opcja szukaj
Jakbyś natomiast spytał o uŻytkowników, to może ktoś coś powie...

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Re: LR Freelander opinie użytkowników.
Wszystko da się poprawić Zdarza się najlepszym 

rzuć okiem tu http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... r#p2984215 przyjemnej lekturylukaszb8 pisze:Witam,zamierzam kupić LR Freelandera rocznik 1999/2000 Mam prozbę do użytkowników tej marki i tego modelu,chciał bym dowiedzięć się czegoś więcej co do tego samochodu.Auto ma mi służyć do dojazdu do pracy i w lekki teren na ryby i do lasu.Z góry dziękuje za odpowiedz,

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
jak żyję nie widziałem ryb w terenie. Chyba, że w zabudowanym...
Poza tym "na ryby" to chyba wędki, robaki i takie tam, ale ja się nie znam...

tylko czysta- na gnojówkę
chyba rzeczywiście niewiele widziałeś i się nie znaszbachus pisze:jak żyję nie widziałem ryb w terenie. Chyba, że w zabudowanym...![]()

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
- apede
-
- Kontaktowanie:
... petardy, generator...bachus pisze:Poza tym "na ryby" to chyba wędki, robaki i takie tam

loppujen lopuksi suzuki neliveto
Diesla czy bene chcesz?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Wojtek_W pisze:Diesla czy bene chcesz?
Przeczytał.
Już nie chce

eeee... ten freelander nie taki zly jest. Bardzo sceptycznie podchodzilem do tematu, ale kumpel upala (doslownie) juz poltora roku i nic specjalnie sie nie dzieje. Dupnela stacyjka to tera ma guzik, tylna szyba, jakies pierdoly w zawieszeniu i tyle. Czterodzwiowe 1.8 + lpg - przekladka z angola zdaje sie.
Byl z nami na kilku rajdach i calkiem niezle sobie to radzilo. Kierownik na tyle kumaty,ze u Anda nawet czesc pieczatek z wyczynu porobil. Kilka filmow
http://www.youtube.com/user/raiter84/videos

Byl z nami na kilku rajdach i calkiem niezle sobie to radzilo. Kierownik na tyle kumaty,ze u Anda nawet czesc pieczatek z wyczynu porobil. Kilka filmow
http://www.youtube.com/user/raiter84/videos
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
To widać Twój kumpel ma szczęście.
U mnie na osiedlu jest taki jeden. Jakiś nowy nabytek musiał być, bo wcześniej go nie widziałem. Zaparkował na początku zimy i do dzisiaj w tym samym miejscu stoi
.
U mnie na osiedlu jest taki jeden. Jakiś nowy nabytek musiał być, bo wcześniej go nie widziałem. Zaparkował na początku zimy i do dzisiaj w tym samym miejscu stoi

Jeden z moich plaskaczy tez zaparkowal na poczatku wzimy i dopiero teraz go ruszylem. A chodzi bez problemow
A tak powaznie, to calkiem niezle to kumplowi jezdzi. W miare ekonomieczne. Czesci tanie jak barszcz. Zeb ytylko reduktor mialo.

A tak powaznie, to calkiem niezle to kumplowi jezdzi. W miare ekonomieczne. Czesci tanie jak barszcz. Zeb ytylko reduktor mialo.
O tym frelkiem na szosówkach jeździ?
Ta. Zimowki jakies.
Za te mądre odpowiedzi dziękuje,a co do reszty to brak słów.
moj wujek tez ma frelka, td4, przekladka, 2001, i jezdzi jakos bezproblematycznie. fakt ze wujek ciezarowkami jezdzil 40 lat i na autach sie zna, no ale to juz inna para kaloszy. fakt tylko taki, ze jezdzi..., zrobil juz 94 tysie, a przejechalo pudlo juz 220 tysiecy. naped na 4, waly nie powyjmowane....
D2 TD5 Było
z tym brakiem słow to nie przesadzajlukaszb8 pisze:Za te mądre odpowiedzi dziękuje,a co do reszty to brak słów.

też jestem tu ciągle nowy ale
1. zadałeś pytanie na które jest już kilka stron postów
2. nie napisałeś do czego planujesz używać auta - chociaż zapytałeś konkretnie o model
3. nie przedstawiłeś się, a warto i mile widziane jak coś o sobie się wrzuci
4. dowiesz się że jak coś się psuje to trzeba jechać na warsztat a nie pytać i samemu robić jak się nie umi
takie to forum jest i to jest w nim bezcenne.
pozdrawiam
p.s bierz disco

I’d rather push my Land Rover than drive another car.
kiedyś gimli, ale hasła zapomniałem

forek pisze:2. nie napisałeś do czego planujesz używać auta - chociaż zapytałeś konkretnie o modellukaszb8 pisze:Za te mądre odpowiedzi dziękuje,a co do reszty to brak słów.
Napisał

no ślepocie swojej współczuje i czoła chyle.
to ja w temacie freelanderów powiem że moi znajomi mieli - w czasie przeszłym
to ja w temacie freelanderów powiem że moi znajomi mieli - w czasie przeszłym

-
-
- Kontaktowanie:
5. dostałeś link do najbardziej merytorycznego wątku o Freelanderze w tej galaktyce.forek pisze: też jestem tu ciągle nowy ale
1. zadałeś pytanie na które jest już kilka stron postów
2. nie napisałeś do czego planujesz używać auta - chociaż zapytałeś konkretnie o model
3. nie przedstawiłeś się, a warto i mile widziane jak coś o sobie się wrzuci
4. dowiesz się że jak coś się psuje to trzeba jechać na warsztat a nie pytać i samemu robić jak się nie umi
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

GAZFAN pisze:5. dostałeś link do najbardziej merytorycznego wątku o Freelanderze w tej galaktyce.forek pisze:
No, ale a wysokosci zdania nie stanęliście

-
-
- Kontaktowanie:
Wtedy nie byłoby to merytoryczne...Flytier pisze:GAZFAN pisze:5. dostałeś link do najbardziej merytorycznego wątku o Freelanderze w tej galaktyce.forek pisze:
No, ale a wysokosci zdania nie stanęliście. Krew się nie polała, ofiar nie było, a każdy tak na to liczył
.

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Co racja, to racja
.

pewne jest że tak budujący wątek zachęca do zakupu frelka