Land Rover jako wyprawówka
Moderator: Jerry
Land Rover jako wyprawówka
Witam od jakiegos czasu myśle o zakupie Disko 1 z zamiarem przeróbki na auto do wypraw .Jestem w tym nowy więc nie ukrywam że potrzebuje rady i wskazówek ,muj budzet też jest ograniczony .Wiec z zwiąsku z tym mam pytanie jakiej kwoty potrzebuje (nie licząc zakupu auta ) aby mój samochód był w miare niezawodny i przystosowany do jazdy po bezdrożach.
i jaszcze jedno jak myslicie czy Disco 1 2.5 td automat to dobra baza na wyprawówkę (auto będzie używane do wyjazdów na max 2 tygodnie )
i jaszcze jedno jak myslicie czy Disco 1 2.5 td automat to dobra baza na wyprawówkę (auto będzie używane do wyjazdów na max 2 tygodnie )
Re: Land Rover jako wyprawówka
napisz jeszcze w jakim stanie samochód kupisz, a dokładniej - co będzie do naprawy, łatwiej będzie ocenić potrzebny wkład finansowy...
mieszkam obecnie w angli i chodzi mi o auto z roku 1996 - 98 z przebiegiem jakies 160 000 mil czyli 250 000 km mam kilka sztuk upatrzonych http://www.autotrader.co.uk/search/used ... 2l_to_2-5l nie byłem jeszcze ich ogladac a zdieciach wszystkie sa ok
aha
więc co? ze szklanej kuli Ci napisać ile musisz wsadzić czy z fusów?
więc co? ze szklanej kuli Ci napisać ile musisz wsadzić czy z fusów?
chodzi mi narazie tylko koszt zabudowy tak +/- musze to wszystko policzyc ( braki w funduszach
)

napewno odezwe sie gdy zakup auta bede miał juz za soba narazie chodzi mi o tylko o koszt zabudowy
Jakiej zabudowy? Co chcesz tam zamontować? Może wiertnicę? Albo agregat spawalniczy?
Napisz co konkretnie!
Napisz co konkretnie!
przyprowadź kilka ładnych, sprzedaj komuś na organy, za zarobiony hajs rządzisz się wedle uznania
nie starczy
szejki pisze:chodzi mi narazie tylko koszt zabudowy tak +/- musze to wszystko policzyc ( braki w funduszach)
od 10 tys zl do nieszkonczonosci
LR_Olek pisze:szejki pisze:chodzi mi narazie tylko koszt zabudowy tak +/- musze to wszystko policzyc ( braki w funduszach)
od 10 tys zl do nieszkonczonosci
i bardziej prawdopodobna jest nieskonczoność niż 10kpln

Szanowni koledzy stracili całkowicie czujność proletariacką! Toż śmierdzi na odległość prowokacją...
udam się na małe piwko.szejki pisze:muj budzet też jest ograniczony .Wiec z zwiąsku z tym
P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
TRZepiasz sięLeonidas pisze:Szanowni koledzy stracili całkowicie czujność proletariacką! Toż śmierdzi na odległość prowokacją...udam się na małe piwko.szejki pisze:muj budzet też jest ograniczony .Wiec z zwiąsku z tym

Koszt jest zawsze min tyle samo co samochód wart, ale fakt do nieskończoności
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
buendy kture gostek robi nasowjom mnie jednom mysl: olac ten temat