serwis we Wrocławiu poszukiwany
Moderator: Jerry
serwis we Wrocławiu poszukiwany
Witam,
Poszukuję dobrego serwisu LR, chory: Freelander bratowej, nie mam wejścia na lokalny serwis Wrocławski zatem upraszam o pomoc w tym miejscu. Pomożecie w tej grzecznościowej sprawie ?
pozdrawiam
Poszukuję dobrego serwisu LR, chory: Freelander bratowej, nie mam wejścia na lokalny serwis Wrocławski zatem upraszam o pomoc w tym miejscu. Pomożecie w tej grzecznościowej sprawie ?
pozdrawiam
Vesa
ex 2x Y60, teraz GU4 3.0 - turystyk.
ex 2x Y60, teraz GU4 3.0 - turystyk.
Re: serwis we Wrocławiu poszukiwany
do czesława pisz
on kocha wręcz freelandery

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- SzczesnyLR
-
- jestem tu nowy...
Może SZUWAR we Wrocławiu pomoże !
wygoogluj sobie SZUWAR SERWIS WROCŁAW
wygoogluj sobie SZUWAR SERWIS WROCŁAW
Oby nie Długołęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SALLAAA
Vesa pisze:Witam,
pozdrawiam
napisz na pw do kolegi @Pepek on ogarnia LR oprócz tego jak koledzy napisali, Rayo, Szuwar i jest jeszcze serwis LR na Jarnołtowskiej, który najlepszy nie wiem nie miałem nigdy LRa

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

FUX pisze:Oby nie Długołęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pecha jakiegos chyba masz poprostu do serwisu

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
a tam pecha, poprosu serwisuje LR
raz w życiu pożyczyłem Disco od kolegi na 15 min zholować załadowanego busa który szczęzł jadąc do mnie, podczas manewrowania na placu wypadł przycisk z kierownicy od klaksonu i się złamał, musiałem oddać z dziurą w kierownicy taka była moja przygoda z LR,15min i się zepsuł

raz w życiu pożyczyłem Disco od kolegi na 15 min zholować załadowanego busa który szczęzł jadąc do mnie, podczas manewrowania na placu wypadł przycisk z kierownicy od klaksonu i się złamał, musiałem oddać z dziurą w kierownicy taka była moja przygoda z LR,15min i się zepsuł

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

W terrano nie mam haka, raz kiedys potrzebowalem targac przyczepke, pozyczlem wiec od kumpla disco z V8. No ja piernicze
co za auto
burta w przyczepce sie urwala
Nie, nie jechalem dynamicznie, poprostu przyczepka przegnila, a przegnila raczej nie od disco 

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Nieumiejętność poprawnego ustawienia geometrii-auto lata po drodze.ramzes pisze:FUX pisze:Oby nie Długołęka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pecha jakiegos chyba masz poprostu do serwisuwspolczuje.
Regulacja hamulca postojowego taka, że 30km od, auto podróżuje dalej z assistance.
Pech powiadasz?

SALLAAA
-
- jestem tu nowy...
... niestety nastała era WYMIENIACZY - NACIĄGACZY , era prawdziwych mechaników odchodzi w zapomnienie.