Mosty patrolowskie
Moderator: Jerry
- krystian2791
-
Mosty patrolowskie
Witam
Chciałbym sie dowiedziec z jakimi przerobkami wiaze sie włozenie mostow patrola do Range classic??Słyszałem ze np do wranglera jest problem z reduktorem ze trzeba go odwrócić czy cos takiego ...
Chciałbym sie dowiedziec z jakimi przerobkami wiaze sie włozenie mostow patrola do Range classic??Słyszałem ze np do wranglera jest problem z reduktorem ze trzeba go odwrócić czy cos takiego ...
Re: Mosty patrolowskie
Przeróbkami będzie się martwił ten kto będzie to szczepił. Ty tego nie będziesz robił więc nie zawracaj sobie głowy takimi informacjami.
- krzysztof-scibior
- jestem tu nowy...
nie lepiej kupić całego patrola i jeździć?
wyjścia wałów są w innych miejscach
inne mocowania
do ogarnięcia prze fachowy zakład bez problemów większych
inne mocowania
do ogarnięcia prze fachowy zakład bez problemów większych
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Oprócz zmiany mocowań radiusów [ A-ramy ] sprężyn, amorów trza drążki jeszcze przerobić + przewody hamulcowe dostosować + przełożenia dobrać odpowiednio + wały przerobić + dostosować lift lub budę do rozstawu kół co by nie tarło itd itp. No! 

LR Discovery 2_ V8 4,0L.
a po co?krystian2791 pisze:Witam
To elementarne:LR_Olek pisze:a po co?krystian2791 pisze:Witam
krystian2791 pisze:Witam
Chciałbym sie dowiedziec...

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- krystian2791
-
Jak po co no bo kazdy wie ze mosty range nie naleza do najwytrzymalszych a jezeli range ma jezdzic w terenie opony 35" i silnik 3.9 V8 to jak ma to wytrzymac??LR_Olek pisze:a po co?krystian2791 pisze:Witam
bardzo prosto, wsadzasz bebechy Kam
- krystian2791
-
Jakie bebechydikson17 pisze:bardzo prosto, wsadzasz bebechy Kam

- Damian
-
- Kontaktowanie:
trzustke i jelito grube 

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Igor V8
-
Dlaczego jesteś nie miły ... stara Ci nie daje czy co !?Damian pisze:trzustke i jelito grube

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

i myślisz, że wytrzymają?dikson17 pisze:bardzo prosto, wsadzasz bebechy Kam

nie ma to jak wolwo 303 czy unimog,Karson pisze:i myślisz, że wytrzymają?dikson17 pisze:bardzo prosto, wsadzasz bebechy Kam
btw urwaliscie cos w swojej zmocie w mostach?
oraz trzy przeguby HD Aschrofta
ale jak to się mówi ; do trzech razy sztuka 

i to też trzykrotnieKarson pisze:przede wszystkim wałek i talerz KAM-a

dramat, dosraliscie na gwarancji nowy? myslicie o jakiejs innej opcji?
jeden importer uznał reklamację, pomógł w dostaniu nowej sztuki (mAutomotive), drugi powiedział, że przegub używany w sporcie nie podlega reklamacji (LandSerwis)
a wiesz, co na stronie ashcrofta napisane jest
co do KAM-a to... na pewno jedna reklamacja jest uznana, druga nie pamiętam, na trzecią czekamy. generalnie.. mosty patrola są lepsze. ale póki co nic nie robimy, jeździmy jak jest i nie przesadzamy z gazem

Dzwonilem do Kam kilka dni temu, bo chcialem dostac dystrybucje na irl, nie wiem czy ma to sens, pchac sie w kolejny syf zeby sprzedac kilka sztuk. Moglbys mi podeslac zdjecia, zebym zapytal WTF bezposrednio u zrodla?
Dyfy od p38 I wolfow sa najmocnejsze z lr, ale to wszystko to I tak gietkie I kruche.
Dyfy od p38 I wolfow sa najmocnejsze z lr, ale to wszystko to I tak gietkie I kruche.

wysłaliśmy bebechy do importera (mAutomotive), celem reklamacji w KAM-ie. nie wiem czy mamy jakieś fotki, poszukam 

rozmawialem z Davem z Kama. bebecyh kama sa na gwarancji,nie ma znaczenia czy sport, czy nie. bardzo rzadko dostaja reklamacje na dyferencjaly.
3 korony i walki to niezly pech (jak wszystko bylo dobrze ustawione). generalnie reklamacja powinna zostac uznana, badz ewentualnie rozpatrzona. nie ma takiej opcji, zeby odeslac kogos z kwitkiem bo sport...
jezeli bys znalazl fotki to by bylo super.
ps wysokosc, luzy i preload mieliscie dobrzena 100%?
3 korony i walki to niezly pech (jak wszystko bylo dobrze ustawione). generalnie reklamacja powinna zostac uznana, badz ewentualnie rozpatrzona. nie ma takiej opcji, zeby odeslac kogos z kwitkiem bo sport...
jezeli bys znalazl fotki to by bylo super.
ps wysokosc, luzy i preload mieliscie dobrzena 100%?
- krystian2791
-
A jezeli chodzi o kupno w ogóle ranga w teren to lepszy automat czy manual?
- Igor V8
-
Jeżeli RR to tylko ze skrzynią TCIkrystian2791 pisze:A jezeli chodzi o kupno w ogóle ranga w teren to lepszy automat czy manual?
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

To niby ma być ta reklama podprogowa...?Igor V8 pisze:Jeżeli RR to tylko ze skrzynią TCIkrystian2791 pisze:A jezeli chodzi o kupno w ogóle ranga w teren to lepszy automat czy manual?

variomaticIgor V8 pisze:Jeżeli RR to tylko ze skrzynią TCIkrystian2791 pisze:A jezeli chodzi o kupno w ogóle ranga w teren to lepszy automat czy manual?