Warsztat - Bydgoszcz
Moderator: Jerry
Warsztat - Bydgoszcz
Witam Was !
Mam prośbę, czy ktoś z Was zna jakiś warsztat który, choć trochę ogarnia Discovery Td5 ?
Ja znam jedynie SST z Długiej Gośliny a to 100 km od Bydgoszczy, i dość upierdliwie się tam dojeżdża ... Byłoby super gdybyście mi kogoś polecili !
Dzięki !
Pozdrawiam !
Mam prośbę, czy ktoś z Was zna jakiś warsztat który, choć trochę ogarnia Discovery Td5 ?
Ja znam jedynie SST z Długiej Gośliny a to 100 km od Bydgoszczy, i dość upierdliwie się tam dojeżdża ... Byłoby super gdybyście mi kogoś polecili !
Dzięki !
Pozdrawiam !
Re: Warsztat - Bydgoszcz
ziew
ja tam mam 700km i kilka lat jeździłem
Już nie jeździsz? Kiedyś też ich odwiedzałem jak miałem Landka. Problem się skończył gdy go sprzedałemgruszkin pisze:ziew

TRIKE na garbie
Y60
K160- rozbite
Y60
K160- rozbite
ma jeden typ w okolicy Autologica, Land Klimat chyba coś takiego, więc chyba coś tam powinien ogarnąć jeżeli chodzi o sprawy kabelków
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
niefarfocel pisze:Już nie jeździsz? Kiedyś też ich odwiedzałem jak miałem Landka. Problem się skończył gdy go sprzedałemgruszkin pisze:ziew
ja tam mam 700km i kilka lat jeździłemi już tam nie muszę jeździć
jeżdżę do czesławy ale tylko dlatego, że ma blisko na golonkę

zresztą to było 10 lat temu

gruszkin pisze:niefarfocel pisze:Już nie jeździsz? Kiedyś też ich odwiedzałem jak miałem Landka. Problem się skończył gdy go sprzedałemgruszkin pisze:ziew
ja tam mam 700km i kilka lat jeździłemi już tam nie muszę jeździć
jeżdżę do czesławy ale tylko dlatego, że ma blisko na golonkę
zresztą to było 10 lat temu
10 lat temu,to ty miales deklu 14 lat,wiec chcialem sie spytac jak DOKURWY NEDZY MOGLES JEZDZIC?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wot żuławy 

wot ikrownikgruszkin pisze:wot żuławy

Tak żeby się podpiąć pod temat.....
potrzebuje pomocy z okolic małopolski lub podkarpacia do Td5,dobrego speca od napedów itp, gerenralnie potrzebuje kompleksowej obsługi totalnie szosowego woza.
Może być na priv żeby nie było że reklama.
Pozdr
potrzebuje pomocy z okolic małopolski lub podkarpacia do Td5,dobrego speca od napedów itp, gerenralnie potrzebuje kompleksowej obsługi totalnie szosowego woza.
Pozdr
Mumin69 pisze:Tak żeby się podpiąć pod temat.....
Pozdr
rotfl.
od kiedy masz land rovera?
dlaczego go kupiles?