edit:
Dla tych co nie wiedzą o co kaman...Wczoraj wieczorem Czesław wpadł do nas i podkurwił moda a ten sie zfochował i wyłączył forum...

Moderator: Jerry
proszę nie propagować nieprawd i półprawd.rydel pisze:No to winu pokazał...Jak obrażone dziecko...
edit:
Dla tych co nie wiedzą o co kaman...Wczoraj wieczorem Czesław wpadł do nas i podkurwił moda a ten sie zfochował i wyłączył forum...
Karson pisze:i dobrzedziękujemy
no.Karson pisze:i dobrzedziękujemy
wiele się zmieni w tym co fiflak głosi niebawem...wiele...Mroczny pisze:może zrobicie sobie regulamin i napiszecie, ze wbrew temu co Gazfan mówi, to freelander nie jest landrowerem Waszego rozumienia i miłośników odsyłacie na forum bliższe temu wozidłu - np agd.forum.org albo podobne
jeszcze nie zasłużyłeśczesław&jarząbek pisze:no.Karson pisze:i dobrzedziękujemy
rób foczkę karton
aaa...
wyznawcą teorii spiskowych nadmieniam, że żadnego kontraktu nie było.
no.
w piwnicy mam bałagan po budowlańcach, system alarmowy zdjęty ze starego warsztatu i p38 w częściach. oraz pamiątkowy silnik z zielonej kurwy.jpi pisze:Czechu, nie masz tam u siebie w piwnicy jakiegoś serwera![]()
bo faceci nigdy nie dorastają - drożeją im tylko zabawkiKarson pisze:ten sam
2 lata jak widać to za mało by dorosnąć
czesław&jarząbek pisze:wiele się zmieni w tym co fiflak głosi niebawem...wiele...Mroczny pisze:może zrobicie sobie regulamin i napiszecie, ze wbrew temu co Gazfan mówi, to freelander nie jest landrowerem Waszego rozumienia i miłośników odsyłacie na forum bliższe temu wozidłu - np agd.forum.org albo podobne
spoko, to była "oczywista oczywistość"rusty_team pisze:Powtórzę, co napisałem na LK, bo mi głupio i popiół z kominka sypię na głowę:
Myślałem, że ma gorszy dzień. Sorry, pomyliłem się. Gość jest kompletnie niepoukładany, neurotyczny i wymaga opieki psychologa. Piszę to serio, a nie żeby mu dokuczyć. Traktuję to jaką osobista porażkę, bo zdaje się, że to ja podsunąłem pomysł przeniesienia forum z LS do Wina. Kilkuset poważnych gości potraktował jak śmieci. Nadal nie mogę uwierzyć, że dorosły facet może mieć mentalność trzylatka. Tym razem nie zaryzykuję nowego pomysłu, więc ma kto jakis plan B ?
Nawet nie wiesz jak nie tym rozbawiłeśswireq pisze: "Takie my landroverowcy ze nas gość od Frelka objechal"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość