Mam zagwostkę, od jakiegoś miesiąca powyżej 2000obr. landek ma jakieś drgawki czuć to na kierownicy i to głownie od trójki wzwyż a im więcej gazu tym większe drgania.

amortyzator skrętu

Z gry dzięki za jakiekolwiek podpowiedzi

pozdrawiam

Moderator: Jerry
w 300-tkach tego gawna nie mabrodafidela pisze:dwumas ze sprzegłem zmieniał ?
dikson17 pisze:musisz jechac do Warsztatu, nowe sprzeglo sie nie zlizga, przez forum nikt Ci tego nie naprawi, zwykly garaz tez nie, Tylko Wybrani ogarna ta sprawe
"we" auciebossman100 pisze:(...)
słuchaj a możesz coś bliżej na ten temat (może jakaś podpowiedz czego i gdzie szukać (...)
To akurat można wywróżyć nawet online.forek pisze:u mnie jebut jest już z pół roku przy ruszaniu. jak się zdupczy do końca to przynajmniej będę wiedział co zrobić
stary, dobry mechanic ogarnie ten problem w 5 minut. co to za dziad wlozyl nowe sprzeglo I puscil cie z trzesacym sie wozkiem? poruszaj kolami, walami, zwrotnica I szukaj luzu, moze jakis neptyk wypalil ci dziure palnikeim w docisku, co by nie bylo wywazone I cie wqurwur:)21bossman100 pisze:dikson17 pisze:musisz jechac do Warsztatu, nowe sprzeglo sie nie zlizga, przez forum nikt Ci tego nie naprawi, zwykly garaz tez nie, Tylko Wybrani ogarna ta sprawe
słuchaj a możesz coś bliżej na ten temat (może jakaś podpowiedz czego i gdzie szukać)
mam swojego mechanika ale on pracuje w innym mieście i tu na miejscu jest tylko na weekendy. Więc nie chcę mu zabierać drogocennego czasu z rodziną który spędza w weekendy
![]()
adas bombowiec pisze:To akurat można wywróżyć nawet online.forek pisze:u mnie jebut jest już z pół roku przy ruszaniu. jak się zdupczy do końca to przynajmniej będę wiedział co zrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości