frilander
Moderator: Jerry
frilander
Frilander 2000r,wedlug sprzedajacego wszycho dziala,oprocz tego ze po przejechaniu ok 80_90 km auto nagle sie wylancza,po ok 5min wszystko jest git i jedzie znowu te paredziesiad kilosow.co to moze byc,moze ktos mial cos takiego.jakies przypuszcze nia,jakie koszty.1.8benz.
Re: frilander
przepływomierz

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Suzi dzieki,jaki to moze byc koszt?karwa sto wyswietlen i tylko jedna dusza sie zlitowala,a jutro moze pojade poogladac.kruca bombasuzi4WD pisze:przepływomierz

Nie otwieraj jeszcze szampana
sugerowałem się tym
http://www.youtube.com/watch?v=SJraIFfzK74
w końcu z tego samego kraju

sugerowałem się tym
http://www.youtube.com/watch?v=SJraIFfzK74
w końcu z tego samego kraju

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Znajomy miał podobny problem tyle, że to była Mazda MPV.
Auto przeszło przez wielu mechaników i wszyscy się wykładali.
Co się okazało: silnik gubił ciśnienie oleju na panewkach, po 15 minutach postoju można było jechać dalej jakieś 40-50 kilometrów i znowu postój.
Może to nie to ale tak mi się skojarzyło.
Oby nie
Auto przeszło przez wielu mechaników i wszyscy się wykładali.
Co się okazało: silnik gubił ciśnienie oleju na panewkach, po 15 minutach postoju można było jechać dalej jakieś 40-50 kilometrów i znowu postój.
Może to nie to ale tak mi się skojarzyło.
Oby nie

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
ja miałem podoby objaw w punto, tylko interwały krótsze i nieregularne. powodem był uszkodzony czujnik położenia wału.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- Misiek Cypr
-
Wez sobie odpusc Frilandera. To auto kazdego sponiewiera nerwowo, a wiekszosc z nas, to jeszcze finansowo. Poczytaj sobie w dziale LR o Frelku.
Ale jak sie napaliles, jak swinia na trufle to i tak dotrze to do Ciebie jak sie zorientujesz ze pomimo wsadzenia trzykrotnosci zakupu, dalej nie bedzie chcial jezdzic, jak konstruktor przewidzial.
Ale jak sie napaliles, jak swinia na trufle to i tak dotrze to do Ciebie jak sie zorientujesz ze pomimo wsadzenia trzykrotnosci zakupu, dalej nie bedzie chcial jezdzic, jak konstruktor przewidzial.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Znajomy kupil, pomino przestrogi ...
dal cos kolo 10k (jak za dobre tanie wiono, ktore jest dobre bo tanie) - a potem ... niekonczace sie pasmo inwestycji
sprzedal za 6k i cieszyl sie jak glupi
dal cos kolo 10k (jak za dobre tanie wiono, ktore jest dobre bo tanie) - a potem ... niekonczace sie pasmo inwestycji
sprzedal za 6k i cieszyl sie jak glupi
LC GRJ120
http://www.tlc.org.pl
http://www.tlc.org.pl
Odpuscilem.poczytalem,ten landek jest na mobile .de.pierwsza cena 2880,teraz 2450chyba.ale ladny,niepowiem
kobita, może być ładna,samochód ma jeździć 

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Karwa,dziwi mnie tylko ze w niemcowni auta w takich cenach jak w pl,a tudziez wyrzsze..dwa tyg temu znajomy wloch sprzedal lancie libre w kombi za 220e.czarna ,cala wyszpachlowana,srodek masakra.przyjechali goscie chyba z poznania,mowi jeden ,farba 500zl ,drugie pincet da kolesiwi to psiknie,i grosz wpadnie.ale niepowiem ,motor 2.4 jtd chyba ,po roku stania zagadal moment.Tapeworm pisze:kobita, może być ładna,samochód ma jeździć
- Misiek Cypr
-
Gdzies Ty sie uchowal czlowieku?
Od dawna tak jest, ze auto w niemcowni, takie w calosci jest drozsze jak u nas. Nie dlatego ze u nas tak tanio, tylko dlatego, ze nasi dla zysku sciagaja lekko
bite, cofaja licznik i sa ponizej kosztow tego w DE.
Jak chcesz miec auto w calosci, to jedz sam do Niemca, albo zaplac komus zeby Ci przytargal auto w calosci, tylko nie licz ze dostaniesz taniej niz u nas.
Zamiast Frelka to se kup: RAV4, CRV, HRV, Grand Vitara czy inne Subaru i nie pchaj sie tym w teren.
Od dawna tak jest, ze auto w niemcowni, takie w calosci jest drozsze jak u nas. Nie dlatego ze u nas tak tanio, tylko dlatego, ze nasi dla zysku sciagaja lekko

Jak chcesz miec auto w calosci, to jedz sam do Niemca, albo zaplac komus zeby Ci przytargal auto w calosci, tylko nie licz ze dostaniesz taniej niz u nas.
Zamiast Frelka to se kup: RAV4, CRV, HRV, Grand Vitara czy inne Subaru i nie pchaj sie tym w teren.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Do konca sie z tym niezgodze ze w calosci sa drozsze niz u nas,nie muwie tylko o mobile czy scaucie,jestem akurat w niemcowni,co jakis czas np w lokalnej gazecie mozna kupic w naprawde w dobrej cenie,oczywiscie jak sie ma czas i wyprzedzi sie ludkow od komisow-co jest teoretycznie niemozliwe-przekonalem sie .co do landka to po opiniach odpuscilem.robie teraz obok bodensestr.-takie male zaglebie aut uzywanych w monachium-to tak na marginesie jakby ktos cos wypatrzylMisiek Cypr pisze:Gdzies Ty sie uchowal czlowieku?
Od dawna tak jest, ze auto w niemcowni, takie w calosci jest drozsze jak u nas. Nie dlatego ze u nas tak tanio, tylko dlatego, ze nasi dla zysku sciagaja lekkobite, cofaja licznik i sa ponizej kosztow tego w DE.