Niezatapialność
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
Niezatapialność
Witam
W wyniku rewolucji systemów komputerowych i teorii spiskowych nie mogę się zalogować na mój stary id.
Skleroza zabrała mi hasło go poprzedniego loginu wobec czego utworzyłem sobie w desperacji kompletnie nowy jako Broncosaurus II.
Konieczność dostępu do forum wywołała u mnie niepowściągalna pokusa ożywienia moje stojącej w miejscu 110 i stare nawyki nie pozwalają mi wyobrazić sobie tego wyzwania bez biadolenia na niniejszym szacownym forum.
Już się niezmiernie cieszę na te polemiki i riposty których brak niewątpliwie zubożył kilka ostatnich lat.
Na razie "Rear outrigger" - paddock, craddock czy kompletnie coś innego - nieznany mi genialny spawacz z mszczonowa?
W wyniku rewolucji systemów komputerowych i teorii spiskowych nie mogę się zalogować na mój stary id.
Skleroza zabrała mi hasło go poprzedniego loginu wobec czego utworzyłem sobie w desperacji kompletnie nowy jako Broncosaurus II.
Konieczność dostępu do forum wywołała u mnie niepowściągalna pokusa ożywienia moje stojącej w miejscu 110 i stare nawyki nie pozwalają mi wyobrazić sobie tego wyzwania bez biadolenia na niniejszym szacownym forum.
Już się niezmiernie cieszę na te polemiki i riposty których brak niewątpliwie zubożył kilka ostatnich lat.
Na razie "Rear outrigger" - paddock, craddock czy kompletnie coś innego - nieznany mi genialny spawacz z mszczonowa?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Niezatapialność
czesław&jarząbek pisze:łooo...
ile lat cie nie było? 6-7?
z 6 napewno

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Zniknął gdzieś w 2007 chyba.

-
- jestem tu nowy...
2009 chyba o ile pamiętam
110 żyje i wymaga delikatnych działań w celu wymiany skrzyni głownie i tylnej belki ramy - zderzaka
jej pochodzenie (Włocławek) - powoduje ze długie przestoje ma we krwi i tyko ja uszlachetniają - co prawda odpalam ja co 2-3 miesiące ale ponieważ działa tylko wsteczny to wycieczki są ograniczone mocno
110 żyje i wymaga delikatnych działań w celu wymiany skrzyni głownie i tylnej belki ramy - zderzaka
jej pochodzenie (Włocławek) - powoduje ze długie przestoje ma we krwi i tyko ja uszlachetniają - co prawda odpalam ja co 2-3 miesiące ale ponieważ działa tylko wsteczny to wycieczki są ograniczone mocno
-
-
- Kontaktowanie:
Zaginął zaraz po zaginięciu psa.... Psa szukaliśmy ławą luda... Broncosaurusa musiał się sam odnaleźć 

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
ooo siema Bronek

gdzieś nawet wspomniany byłeś ostatnio przy jakiś fotach kombatanckich, jak z tasiemcem sztrucle podpieracie

gdzieś nawet wspomniany byłeś ostatnio przy jakiś fotach kombatanckich, jak z tasiemcem sztrucle podpieracie
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
- jestem tu nowy...
no tak długo to to nie trwało - ale jak widzę dużo mnie ominęło
generalnie to rozwody są męczące i kosztowne - i jak widać czasochłonne
generalnie to rozwody są męczące i kosztowne - i jak widać czasochłonne

specjaliści od rozwodów?

- Damian
-
- Kontaktowanie:
raczej terapia związków

LR
LR
-
- jestem tu nowy...
pewnie nie nadrobie wielowątkowych intryg i historii polemik - ale mam pytanie - czy dział samopomocy jeszcze działa - bo w pewnym momencie ok 2007-2008 bylem zasypywany telefonicznymi wezwaniami w środku nocy np. o wyciągnięcie rajdowo przygotowanego patrola ktory zarył w okolicznej rzece prowadzony przez 2 siedemnastoletnich rajdowców 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
działa, ale na mylr i tylko w przypadku zweryfikowanych ryjów
co i tak niczego nie gwarantuje

a samopomoc z listy chyba odeszła do nieba dla ofrojdowców
co i tak niczego nie gwarantuje

a samopomoc z listy chyba odeszła do nieba dla ofrojdowców
LR
LR
na LK działa lista:)
jest LR DISCO 1996 byl Swift 1.3 powered by 500W RMS - dorastam?