pytanie postawione jak na wstępie...
szukam następcy dla swojego UAZA... teraz zastanwiam sie nad autem takim jak w temacie...
warto?
Proszę o wszystkie uwagi, myśli, refleksje, porady.
Na oku mam średniozużytą sztukę za ok. 10 tys zł.
Moderator: Jerry
To Ty sie wdupcyles na fakultecie na Wilczych? Bo Ania chodzila i szukala chetnego (i zdatnego do jazdyGAZFAN pisze:Dużo da przeczytanie działu
Ja polecam bo mam.
za 10 nie zadziała.
Na razie, na razie.Mroczny pisze:rendż za uaza
znak czasów
Frolik pisze: innym obiektem zainteresowania jest Terrano 2.7TD
moze wiec zróbmy porównanie plusów i minusów obu wozów? Na pewno są tu tacy, którzy mieli styczność z oboma wozami...
Grabo pisze:Ale jakich porównań oczekujesz? Że rendż ładniejszy, a terrano brzydkie? To wystarczy spojrzeć na zdjęcia
wiesz, kilka lat miałem UAZA z Perkinsem... o ile dzisiejszym forumowiczom coś to wogóle mówi... takze Range i tak bedzie od niego szybszy.... podejzewam ze od uaza z benzyniakiem też....dyfer pisze:2.5 tds w P38ASzczególnie fajnie się tym startuje raz, dwa, trzy.....jedziemy
Łosiu pisze:Frolik pisze: innym obiektem zainteresowania jest Terrano 2.7TD
moze wiec zróbmy porównanie plusów i minusów obu wozów? Na pewno są tu tacy, którzy mieli styczność z oboma wozami...
Terrano z P38 porównać? Eeee yyyy to jak porównanie primery p10 z bmw e38
podbijam!!Frolik pisze:Grabo pisze:Ale jakich porównań oczekujesz? Że rendż ładniejszy, a terrano brzydkie? To wystarczy spojrzeć na zdjęcia
usterkowosc podstawowych podzespołów... ceny części zamiennych... dzielnosc terenowa w róznych warunkach...itp
Przebijam!Frolik pisze: podbijam!!
ktos cos wie? na temat takiego autka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości