wymiana silnika z 300 na v8
Moderator: Jerry
wymiana silnika z 300 na v8
Witam
zastanawiam się nad wymianą silnika w moim Defie
i tu pytanie do znawców tematu:
czy reduktor pasuje od 300 do skrzyni manualnej lub automatu od V8 czy tez musze wymienć
ktoś ćwiczył już może taką przekladke?
zastanawiam się nad wymianą silnika w moim Defie
i tu pytanie do znawców tematu:
czy reduktor pasuje od 300 do skrzyni manualnej lub automatu od V8 czy tez musze wymienć
ktoś ćwiczył już może taką przekladke?
Defekter 90 mosty Patrol Worn 8274 i Star
-
- jestem tu nowy...
Re: wymiana silnika z 300 na v8
taksyll pisze: ktoś ćwiczył już może taką przekladke?

a możesz coś więcej powiedziećFlor pisze:taksyll pisze: ktoś ćwiczył już może taką przekladke?
z czym mialeś największe klopoty?
na co zwrócić szczególną uwage?
itp?
największe kłopoty to miałem z firmą która miała mi to zrobićsyll pisze:
a możesz coś więcej powiedzieć
z czym mialeś największe klopoty?
na co zwrócić szczególną uwage?
itp?

czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8
a skrzynia biegów z 300 jak wymienie obudowe sprzęgła to do v8 też będzie pasowała?
a skrzynia biegów z 300 jak wymienie obudowe sprzęgła to do v8 też będzie pasowała?
On tego nie wie... jest tylko owocem współczesnych realiów.. przemieszczają się małymi grupkami po 2-3 mln... zadymę zrobić w necie pierwsi.
Ja mam 4,0 zD2 i automat z D1 i od niedawna poznaję wady i zalety tego zestawusyll pisze:czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8

nie,bo jest inna dlugosc walkasyll pisze:czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8
a możesz napisać jake wady bo z zalet to wiadomo większa moc napewnoFlor pisze:Ja mam 4,0 zD2 i automat z D1 i od niedawna poznaję wady i zalety tego zestawusyll pisze:czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8
czyli podsumowując skrzynia nie będzie pasowala pomimo wymiany obudowy sprzęgla bo jest inna długośc wałka sprzęgłowegodikson17 pisze:nie,bo jest inna dlugosc walkasyll pisze:czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8
a reduktor od "300" będzie pasował do skrzyni od silnika 4,0 lub 4,6 bez różnicy czy z automatem czy w manualu.
dobrze rozumuje?
Niesyll pisze:czyli podsumowując skrzynia nie będzie pasowala pomimo wymiany obudowy sprzęgla bo jest inna długośc wałka sprzęgłowegodikson17 pisze:nie,bo jest inna dlugosc walkasyll pisze:czyli rozumiem że reduktor będzie pasował od 300 do v8
a reduktor od "300" będzie pasował do skrzyni od silnika 4,0 lub 4,6 bez różnicy czy z automatem czy w manualu.
dobrze rozumuje?

wylewny w swoich wypowiedziach to nie jesteś
wymaga to albo wymiany wałka albo przefrezowaniasyll pisze:
a reduktor od "300" będzie pasował do skrzyni od silnika 4,0 lub 4,6 z automatem
dobrze rozumuje?