Praca (Dam pracę)
Moderator: Marcin-Kraków
Re: praca
Zlecę wykonanie ogrodzenia.
Koncepcja jest taka: 24 m - podmurówka i słupki z klinkieru ( najlepiej żółtego ), brama odsuwana automat + furtka + przęsła stalowe. Ocynk + farba proszkowa.
Plus ok. 80 m: słupki stalowe + siatka.
Robota od zera, łącznie z pracami ziemnymi.
Może być inny pomysł, elastyczny jestem.
Ma być ładnie i żebym nie był ubrany w temat, bo sam też se umiem zrobić, tylko czasu brak.
Koło Zawiercia.
Chętni -> PW
Już można zaczynać
Koncepcja jest taka: 24 m - podmurówka i słupki z klinkieru ( najlepiej żółtego ), brama odsuwana automat + furtka + przęsła stalowe. Ocynk + farba proszkowa.
Plus ok. 80 m: słupki stalowe + siatka.
Robota od zera, łącznie z pracami ziemnymi.
Może być inny pomysł, elastyczny jestem.
Ma być ładnie i żebym nie był ubrany w temat, bo sam też se umiem zrobić, tylko czasu brak.
Koło Zawiercia.
Chętni -> PW
Już można zaczynać

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Samodzielny i myślący mechanik poszukiwany
praca tylko przy LR od starszych po najnowsze .
kontakt pw , lub przez
http://www.diffland.pl
praca tylko przy LR od starszych po najnowsze .
kontakt pw , lub przez
http://www.diffland.pl
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Mam dwie propozycje współpracy : pierwsza polega na zarządzaniu zespołem kilku współpracowników druga na bezpośredniej pracy z klientami (branża finansowa). Szukam partnerów na śląsku w przyszłym roku dalej na północ 
Proponuje:
- nienormowany czas pracy,
- atrakcyjne wynagrodzenie zależne od zaangażowania,
- szkolenia,
- prace w różnych zakresach (zbieranie i wprowadzanie danych, analiza danych, obsługa klienta)
Ponieważ firma dynamicznie się rozwija istnieje duża szansa awansu na stanowiska kierownicze!
CV proszę wysłać na adres:
marcin.gorski@pdm.com.pl

Proponuje:
- nienormowany czas pracy,
- atrakcyjne wynagrodzenie zależne od zaangażowania,
- szkolenia,
- prace w różnych zakresach (zbieranie i wprowadzanie danych, analiza danych, obsługa klienta)
Ponieważ firma dynamicznie się rozwija istnieje duża szansa awansu na stanowiska kierownicze!
CV proszę wysłać na adres:
marcin.gorski@pdm.com.pl

Trooper 2.6i 1989r
Witam
Poszukuję wspólnika
moja firma to sieć Stacji Kontroli Pojazdów w Polsce. Istnieje od 1998 roku.
SKP tworzymy w miastach które mają więcej jak 60 tyś mieszkańców, ciągle poszukujemy nowych lokali użytkowych (wynajem lub kupno) które możemy przystosować pod warunki SKP.
Każdy nasz oddział SKP prowadzony jest przez „miejscowego wspólnika- zarządce" , który po to wnosi wkład finansowy do firmy żeby dbał o SKP jak o swoje
warunki wejścia w spółkę:
minimalny wkład w spółkę to 70 000 zł
udział % - uzależniony jest od wysokości wkładu finansowego w spółce
koszt utworzenia Podstawowej Stacji Kontroli Pojazdów to 400-500 tyś zł -bez budynku , wkład 70 000 zł gwarantuje 25-30 % z zysku danego oddziału SKP.
W chwili obecnej tworzymy kolejną Stacje Kontroli Pojazdów w Warszawie w dzielnicy Wawer, ale chętnie rozpoczniemy kolejne inwestycje w miastach spełniających nasze warunki.
zainteresowane osoby proszę o kontakt
Grzegorz Kręt
tel.728 809 245
fastfix@poczta.onet.pl
Poszukuję wspólnika
moja firma to sieć Stacji Kontroli Pojazdów w Polsce. Istnieje od 1998 roku.
SKP tworzymy w miastach które mają więcej jak 60 tyś mieszkańców, ciągle poszukujemy nowych lokali użytkowych (wynajem lub kupno) które możemy przystosować pod warunki SKP.
Każdy nasz oddział SKP prowadzony jest przez „miejscowego wspólnika- zarządce" , który po to wnosi wkład finansowy do firmy żeby dbał o SKP jak o swoje

warunki wejścia w spółkę:
minimalny wkład w spółkę to 70 000 zł
udział % - uzależniony jest od wysokości wkładu finansowego w spółce
koszt utworzenia Podstawowej Stacji Kontroli Pojazdów to 400-500 tyś zł -bez budynku , wkład 70 000 zł gwarantuje 25-30 % z zysku danego oddziału SKP.
W chwili obecnej tworzymy kolejną Stacje Kontroli Pojazdów w Warszawie w dzielnicy Wawer, ale chętnie rozpoczniemy kolejne inwestycje w miastach spełniających nasze warunki.
zainteresowane osoby proszę o kontakt
Grzegorz Kręt
tel.728 809 245
fastfix@poczta.onet.pl
Genitalia-to nie są włoskie linie lotnicze!!!!!!
Szukam 2 lub 3 osób chcących pracowac za barem w fajnej knajpce w Warszawie, oferujemy całkiem ciekawe waruki zatrudnienia - miedzy innymi umowę o prace a nie jakieś tam zlecenia...
wszystko w pełni oficjalnie
ewentualne info
vtr@hot.pl
pozdr
Kuba
wszystko w pełni oficjalnie
ewentualne info
vtr@hot.pl
pozdr
Kuba
Witam Serdecznie, w związku z rozwojem przychodni PETRAMEDICA w Warszawie poszukuje do współpracy takich lekarzy specjalistów jak:
PULMUNOLOG
ENDOKRYNOLOG
UROLOG
GASTROLOG
Chętnie też zatrudnimy PIELĘGNIARKĘ po szkole, rozpoczynającą praktyke w zawodzie.
Wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomości na e-mail lub PRV.
PULMUNOLOG
ENDOKRYNOLOG
UROLOG
GASTROLOG
Chętnie też zatrudnimy PIELĘGNIARKĘ po szkole, rozpoczynającą praktyke w zawodzie.
Wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomości na e-mail lub PRV.
Szukam kierowcy - Kuriera kat B
Praca 5 dni w tyg, od 5:30
Umowa o pracę
Stały rejon okolice warszawy
tel 519 325 625
Umowa o pracę
tel 519 325 625
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl
vel Cycek
mój pracodawca od lipca otwiera biuro w Warszawie, szukają 2 osób. wymagania z grubsza: znajomość angielskiego (raczej nie na poziomie "ze kat eez oonder ze tejbul"
), znajomość SAP, komunikatywność i inne tego typu pierdoły. znajomość rynku implantów, wypełniaczy, balonów gastrycznych i leków do oczu będzie dodatkowym atutem.
czas mam do czwartku, jeśli kogoś to zainteresuje niech da znać pm albo mailem.

czas mam do czwartku, jeśli kogoś to zainteresuje niech da znać pm albo mailem.
firma w której pracuję (Pekao SA) poszukuje ludzi do pracy w informatyce w zespole helpdesku oddziałów - obsługa informatyczna pracowników oddziałów oraz zarządzanie serwerami. Praca oczywiście w Warszawie, wykształcenie informatyczne niewymagane 
Więcej informacji na PW.
p.

Więcej informacji na PW.
p.
Opel Monterey 3.1 LTD '96 long, stalowo-szary
Wałek pisze:Szukam kierowcy - Kuriera kat B
Umowa o pracę
tel 519 325 625
nadal aktualne
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
Re: Praca (Dam pracę)
Studio Wizualizacji Komputerowej Vizz3D, czyli ja
nawiąże współpracę na zasadzie umowa o dzieło - wizualizacje interior/exterior.
Wymagana znajomość 3dsmax i bdb znajomość vray.

Wymagana znajomość 3dsmax i bdb znajomość vray.
CHARIOT Rally Team 4x4
Do postawienia mam garaż. 10 x 4m, dach jednospadowy, szczytowa ściana 3,5m. Z gazobetonu.
Interesuje mnie jedna ekipa, która sprawnie to postawi, rzuci więźbę, przykryje blachą, ociepli wełną dach i otynkuje całość.
Jednym słowem od A do Z.
Cena oczywiście bardzo ważna.
Kontakt na priv.
Interesuje mnie jedna ekipa, która sprawnie to postawi, rzuci więźbę, przykryje blachą, ociepli wełną dach i otynkuje całość.
Jednym słowem od A do Z.
Cena oczywiście bardzo ważna.

Kontakt na priv.
łoś też człowiek
- goslawen
-
- Kontaktowanie:
W wakacje 2010 prawdopodobnie będę miał możliwość przyjęcia kogoś na praktyki. Zakres instalacje elektryczne, alarmy, monitoring etc. Jak komuś potrzebne to się dogadamy.
http://www.anfakable.pl - instalacje elektryczne, monitoring, alarmy, inteligentny dom
Poszukuję solidnej i terminowej osoby lub ekipy remontowej do odnowienia korytarza na klatce schodowej w kamienicy. Ostateczny zakres prac uzależniony jest od całkowitego kosztu - potencjalnie w grę wchodziłby także remont większej części klatki schodowej. Prawdopodobnie trzeba będzie m.in. uzupełnić uszkodzenia lub zrobić od nowa lamperię – musi to jednak ocenić fachowiec.
Lokalizacja: centrum Warszawy, kamienica na ul. Czackiego. Sprawa dosyć pilna.
Wszystkie szczegóły do uzgodnienia telefonicznie (wstępnie) i na miejscu (ostatecznie).
Kontakt: tel. (22) 556-86-86 w dni robocze w godz. 9-17.00 (Beata, powołać się na Dżeka), ewentualnie piszcie na PW.
P.S. Dzwońcie, piszcie, tylko błagam - nie wsadźcie mnie na minę, bo mi żona żyć nie da
Lokalizacja: centrum Warszawy, kamienica na ul. Czackiego. Sprawa dosyć pilna.
Wszystkie szczegóły do uzgodnienia telefonicznie (wstępnie) i na miejscu (ostatecznie).
Kontakt: tel. (22) 556-86-86 w dni robocze w godz. 9-17.00 (Beata, powołać się na Dżeka), ewentualnie piszcie na PW.
P.S. Dzwońcie, piszcie, tylko błagam - nie wsadźcie mnie na minę, bo mi żona żyć nie da

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
- chiquito83
praca dla kierowcow!
1. CE, trasy miedzynarodowe, firma z woj. pomorskiego
2. C lub CE, Essex, UK, part time na poczatek, wymagany w miare plynny angielski
rzadko jestem na forum wiec prosze pisac na gg to podam namiary i szczegoly, 5272606
1. CE, trasy miedzynarodowe, firma z woj. pomorskiego
2. C lub CE, Essex, UK, part time na poczatek, wymagany w miare plynny angielski
rzadko jestem na forum wiec prosze pisac na gg to podam namiary i szczegoly, 5272606
- nowicjusz127
praca dla mechanika
od zaraz praca dla mechanika w serwisie LR w Anglii.wymagania: znajomośc angielskiego,znajomośc mechaniki i elektromechaniki w stopniu bardzo dobrym,wskazane doświadczenie w temacie LR .zaznaczam od razu,że w anglii potrzeba mieć swoje narzędzia.jeżeli ktoś przejdzie przez sito rekrutacyjne(moje niestety) na początek ma możliwośc korzystania z moich narzędzi.oferuję dom blisko pracy(10 minut na piechotę,najlepsza dzielnica w mieście),pomoc w załatwieniu formalności itd itp.
wszelkie pytania,oferty kierowac na PW.jako,że ja odpowiadam własną reputacją za umiejętności osoby wybranej,prosze o nie pisanie osób które poczatkują w motoryzacji.tylko osoby z doświadczeniem,pojęciem,znające język.osoby o zbyt bujnej wyobraźni,liczące na cud i kłamiące o stanie swojej wiedzy,mogą doznac bolesnego zderzenia z rzeczywistością po przyjeździe i zostac się na lodzie.ostrzegam zatem.tylko fachowcy z doświadczeniem.
od zaraz praca dla mechanika w serwisie LR w Anglii.wymagania: znajomośc angielskiego,znajomośc mechaniki i elektromechaniki w stopniu bardzo dobrym,wskazane doświadczenie w temacie LR .zaznaczam od razu,że w anglii potrzeba mieć swoje narzędzia.jeżeli ktoś przejdzie przez sito rekrutacyjne(moje niestety) na początek ma możliwośc korzystania z moich narzędzi.oferuję dom blisko pracy(10 minut na piechotę,najlepsza dzielnica w mieście),pomoc w załatwieniu formalności itd itp.
wszelkie pytania,oferty kierowac na PW.jako,że ja odpowiadam własną reputacją za umiejętności osoby wybranej,prosze o nie pisanie osób które poczatkują w motoryzacji.tylko osoby z doświadczeniem,pojęciem,znające język.osoby o zbyt bujnej wyobraźni,liczące na cud i kłamiące o stanie swojej wiedzy,mogą doznac bolesnego zderzenia z rzeczywistością po przyjeździe i zostac się na lodzie.ostrzegam zatem.tylko fachowcy z doświadczeniem.
W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
Praca dla mechanika
samodzielnego i myślącego , praca tylko przy LR, www.diffland.pl
dobre warunki pracy .
Tylko z doświadczeniem
niekoniecznie znajomość marki
pw lub 509 962 569
samodzielnego i myślącego , praca tylko przy LR, www.diffland.pl
dobre warunki pracy .
Tylko z doświadczeniem

pw lub 509 962 569
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
pozycjonowanie strony internetowej zlecę.... www.bandzior4x4.pl info na pw.
wierze w UFO i zielone ludziki...
http://www.bandzior4x4.pl
http://www.bandzior4x4.pl
Praca dla mechanika x2, tylko terenowe ZABRZE